News

Durere și lacrimi în Mangalia. Zeci de oameni au participat la înmormântarea lui Florin Ștreangă, militarul care a murit după un salt cu parașuta

Zi tristă în Mangalia. Zeci de oameni au participat la înmormântarea lui Florin Ștreangă, militarul care a murit după un salt cu parașuta.
09.12.2022 | 19:33
Durere si lacrimi in Mangalia Zeci de oameni au participat la inmormantarea lui Florin Streanga militarul care a murit dupa un salt cu parasuta
Florin Ștreangă, militarul care a murit după un salt cu parașuta, a fost înmormântat, în Mangalia. Zeci de oameni au participat la funeralii. Sursa foto: Facebook / captură Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Ștreangă, militarul în vârstă de doar 49 de ani care a murit luni, pe Aeroportul Ghimbav, după ce a sărit cu parașuta, a fost condus vineri pe ultimul drum.

Florin Ștreangă, militarul care a murit după un salt cu parașuta, a fost înmormântat, în Mangalia. Zeci de oameni au participat la funeralii

Au curs multe lacrimi la Mangalia. Zeci de persoane, în frunte cu membrii familiei, colegii și prietenii au venit să-l conducă pe ultimul drum pe militarul care s-a stins la doar 49 de ani.

ADVERTISEMENT

Florin Ștreangă, care era căsătorit, lasă în urma sa doi copii îndurerați. Acesta era încadrat la MApN din anul 1993, astfel că a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul militar din Mangalia.

Militarul a murit în timp ce executa salturi cu parașuta. Din nefericire, în timpul exercițiilor, a suferit un atac de cord.

ADVERTISEMENT

Imediat, acestuia i s-a acordat primul ajutor la fața locului, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean Brașov. Deși a fost operat de urgență, el nu a mai putut fi salvat.

Curg mesajele de condoleanțe după tragedia de luni: ”Zâmbetul de pe chipul tău nu va fi uitat”

Anunțul trist al decesului militarului fost făcut de colegii acestuia de la Forțele Navale pentru Operații Speciale, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Luni, 5 decembrie, maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale a decedat din cauze naturale.

Transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile.

ADVERTISEMENT

Trupul camaradului nostru a fost depus la Capela Sfântul Mina din Mangalia. Cinste și onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl odihnească în pace”.

Postarea a strâns până în prezent peste 300 de mesaje de condoleanțe. Prietenii, cei apropiați, dar și persoanele care nu l-au cunoscut direct și-au exprimat regretele după moartea lui Florin.

Iată câteva dintre mesajele de condoleanțe:

  • Rămas bun și Dumnezeu să te ierte Florin! Zâmbetul de pe chipul tău nu va rămâne în memoria uitării… Condoleanțe familiei!…
  • Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace. Condoleanțe familiei și putere de a merge mai departe.
  • Of, Doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace. Când ai venit la Buzău pentru brevetare, te-am avut în grupa mea.
  • Un om cu mare bun simț, un om simpatic și un adevărat camarad, pentru toți din grupă dar și pentru noi cei din Centrul de pregătire parașutiști.
ADVERTISEMENT