Life

Durerea neștiută a Narcisei Suciu: “A fost foarte greu. Nu ești niciodată pregătit”

Durerea neștiută a Narcisei Suciu! Aceasta a publicat o carte care va reuși să stabilizeze legătura dintre o mamă și copiii săi. Artista este foarte încântată și a povestit pe larg cum a ajuns să scrie o asemenea carte.
16.11.2021 | 18:25
Durerea nestiuta a Narcisei Suciu A fost foarte greu Nu esti niciodata pregatit
Narcisa Suciu a vorbit despre cartea pe care a lansat-o, dar și despre experiența ca mamă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cântăreața Narcisa Suciu (46 ani) a lansat, în urmă cu câteva zile, cartea ce se presupune că va întări legătura dintre mamă și copii, „Mamă, povestește-mi despre tine”.  Cântăreață și compozitoare, Narcisa Suciu a decis cu câțiva ani în urmă să se mute, alături de soțul său, în Finlanda, dar a revenit pe plaiurile mioritice special pentru a-și lansa cartea.

Nu multă lume știe că artista a trecut prin foarte multe greutăți de la o vârstă foarte fragedă. Mama ei s-a stins din viață, fapt ce a făcut-o pe Narcisa să devină sprijin pentru fratele său mai mic de 13 ani. Experiențele trăite au schimbat-o, au maturizat-o și au făcut-o să își dorească să scrie o carte pentru toate mamele din România.

ADVERTISEMENT

Cum a luat naștere cartea Narcisei Suciu

„Mamă, povestește-mi despre tine”, carte care se bucură de un succes răsunător după doar câteva zile de la apariție, a luat naștere din dorința de a face copiii să se reapropie de părinții lor. Întrebată despre motivul pentru care a ales să scrie o astfel de carte, Narcisa a declarat că, de obicei, femeile nu sunt ascultate așa cum ar trebui, ba din contră, toată atenția cade asupra bărbaților din familie. Tocmai de aceea a simțit nevoia să îndrepte atenția și asupra femeilor.

Când am pornit să scriu, era pentru ambii părinți, doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că ar fi mai fain dacă aș face-o doar pentru mama. Prima carte voiam să fie despre mama.”, a declarat artista, într-un interviu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Mama, povesteste-mi despre tine, cartea Narcisei Suciu
Narcisa Suciu și-a lansat zilele trecute prima carte. Aceasta a avut un succes răsunător. Foto: Bookzone

Cum se simte Narcisa după moartea mamei sale?

Narcisa Suciu se consideră o femeie puternică, însă, când vine vorba de mama sa, se emoționează foarte repede. Întrebată de către prezentatorii emisiunii Star Magazin despre mama sa, Narcisa a evitat să ofere foarte multe detalii, tocmai pentru că nu își dorea să se sensibilizeze foarte mult în platoul emisiunii.

Nu vreau să mă duc acolo, pentru că nu vreau să încep să plâng. A fost foarte greu, pentru că nu își imaginează nimeni că se termină atât de brusc. Nu ești niciodată pregătit, indiferent ce vârstă ai avea, dar la 17 ani, când nu prea știi să faci de nici unele, e foarte dificil. În momentele alea nu mă interesa să o întreb pe mama prea multe, eu le aveam pe ale mele. Aveam timp să o întreb mai încolo, numai că timpul ăla s-a oprit.”, a susținut Narcisa.

ADVERTISEMENT

Ce și-ar dori să știe Narcisa Suciu dacă mama sa ar fi în viață?

Întrebată dacă ar putea să îi adreseze mamei sale o singură întrebare, care ar fi aceea, Narcisa a răspuns că și-ar dori să știe dacă este de acord cu felul în care a crescut-o pe fiica sa, Daria, de 23 de ani. De asemenea, și-ar dori să știe dacă este mândră de felul în care a reușit să se descurce cu fratele său mai mic.

Dacă aș avea vreodată nevoie de validare în viața asta, probabil că doar de la mama aș avea nevoie, că altfel pe mine nu prea mă interesează”, este de părere artista.

ADVERTISEMENT

Narcisa Suciu, în rolul de mamă la o vârstă foarte fragedă

Deși a devenit mamă la vârsta la care cele mai multe femei ar pune foarte mult accent pe carieră, Narcisa Suciu este încântată de felul în care a ales să își crească fiica. Artista susține că, dacă ar putea da timpul înapoi și să o ia iar de la început, nu ar schimba nimic, ba din contră, ar alege să facă lucrurile exact la fel.

Artista susține că uneori s-a întrebat dacă nu cumva a fost mult prea dură cu copilul său, însă, de fiecare dată, Daria a asigurat-o că niciodată nu a făcut asta. Fiica de 23 de ani îi mulțumește mamei sale pentru educația pe care i-a oferit-o și pentru șansa de a duce o viață mai bună în Finlanda.

Fiica mea mi-a spus că se bucură foarte tare că am fost dură cu ea. Mi-a zis, la un moment dat, că în trecut se enerva când îi spunea că nu are voie să facă ceva, dar acum se bucură pentru că a văzut că i-a prins bine”, a mai adăugat Narcisa Suciu.

ADVERTISEMENT
Tags: