Life

Durerea pe care o ascunde în suflet, de câțiva ani, saxofonistul Nelu Popa. Ce i-a cerut băiețelul său, Lucas

Nelu Popa a vorbit despre fiul său, oferind câteva declarații emoționante. Lucas este și el pasionat de saxofon și vrea să îi calce pe urme!
26.09.2022 | 15:50
Durerea pe care o ascunde in suflet de cativa ani saxofonistul Nelu Popa Ce ia cerut baietelul sau Lucas
Nelu Popa, alături de familia sa, Ionela și Lucas. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Saxofonistul Nelu Popa și-a recâștigat fericirea, după împăcarea cu fosta sa soție, Ionela. În perioada în care cei doi au fost despărțiți, acesta a ascuns o durere destul de mare în suflet, una despre care a vorbit pentru prima oară cu FANATIK.

Nelu Popa și durerea pe care a ținut-o doar pentru el

Fostul coleg de scenă al interpretei Carmen de la Sălciua și-a deschis sufletul și a povestit că unul din motivele pentru care a ales să se întoarcă la fosta nevastă, pe lângă dragostea pe care i-o poartă, este băiatul pe care îl au împreună, Lucas.

ADVERTISEMENT

Fiind mai mereu pe drumuri, cu spectacolele prin țară, Nelu Popa a avut mereu o strângere de inimă. Faptul că nu și-a văzut atât de des băiețelul în ultimii ani pe cât și-ar fi dorit l-a afectat destul de tare, fără să lase să se vadă asta.

Ba mai mult, din destăinuirile pe care ni le-a făcut, se pare că micuțul Lucas îi calcă pe urme. Acesta e la curent cu toate creațiile muzicale ale tatălui său și chiar i-a cerut să îi cumpere și lui un saxofon.

ADVERTISEMENT

Acum, după împăcarea cu fosta nevastă, Nelu speră să petreacă mai mult timp cu fiul său, despre care a vorbit cu lacrimi în ochi. Lacrimi de fericire!

Fiul său îi calcă pe urme? Saxofonistul: „Îmi spune… Tati, eu o să fiu mai bun decât tine”

„Vă dați seama că din toată povestea asta cu despărțirea și împăcarea, cel mai mare dor a fost mereu de fiul meu. El mă îndrăgește foarte mult, iar eu îl iubesc nespus de tare.

ADVERTISEMENT

El deja numai saxofoane vede. Mi-a și zis: tati, dacă nu îmi cumperi un saxofon, mă supăr! Încă e mic să îmi dau seama dacă îmi va călca pe urme, dar e pasionat de muzică”, a mărturisit Nelu Popa pentru FANATIK.

„Și seara când se pune în pat, se uită la mine pe YouTube, la clipurile mele. Când ne vedem, o dată sau de două ori pe săptămână îmi spune: Tati, eu o să fiu mai bun decât tine. I-am zis: Trebuie să crești mare, să cânți pe note, pe portative, să înveți. I-am spus că nu e o joacă meseria asta”, a povestit emoționat artistul.

ADVERTISEMENT

Cântărețul ia în calcul să se reînsoare cu Ionela

„Numai Dumnezeu știe ce vrea. M-aș bucura pentru el să fie cântăreț”, ne-a zis Nelu Popa întrebat dacă îl vede pe fiul său să-l urmeze în cariera de instrumentist.

Nelu Popa s-a împăcat recent cu fosta sa nevastă, cei doi participând de curând la un botez împreună. Cel care a făcut primul pas a fost el, dorind să dea încă o șansă relației cu femeia care l-a făcut tătic.

Cântărețul ia în calcul să se recăsătorească, dar nu în viitorul foarte apropiat. Cel mai probabil, amândoi așteaptă să aibă parte de vreme bună, căci niciunul nu vrea o nuntă pe frig.

„Probabil și plecarea asta din trupă de la Carmen m-a făcut să îmi așez mai bine gândurile. În ăștia trei ani am fost destul de distanțat de ea.

Prima oară când s-a născut copilul nu am apucat să facem cununia religioasă. Acuma, sper să putem face la anul. În niciun caz pe frigul ăsta! (n.r.: râde)”, ne-a spus în urmă cu câteva zile saxofonistul.

 

ADVERTISEMENT