Life

Durerile cumplite prin care a trecut Andreea Mantea din cauza unei banale alergii: ”Vă speriați!”

Andreea Mantea se confruntă cu noi probleme de sănătate. Frumoasa brunetă le-a arătat fanilor care este alergia care nu-i dă pace și cum se manifestă.
17.05.2022 | 20:10
Durerile cumplite prin care a trecut Andreea Mantea din cauza unei banale alergii Va speriati
Andreea Mantea, noi probleme de sănătate. Cu ce alergii se confruntă prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii a recunoscut că are dureri cumplite din cauza unei banale alergii. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că nu are voie să se expună foarte mult la razele soarelui, doar că de data asta a greșit.

Andreea Mantea, noi probleme de sănătate. Cu ce alergii se confruntă prezentatoarea

Andreea Mantea a stat foarte mult în aer liber, alegându-se cu o alergie serioasă. Acum moderatoarea se confruntă cu usturime la nivelul feței, punctând faptul că nu este tocmai o senzație plăcută din cauza aceasta.

ADVERTISEMENT

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”, a declarat vedeta pe Instagram.

Soarele nu este singurul care-i provoacă alergii fostei gazde de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă se umple de bubițe de fiecare dată când consumă unele alimente, printre care se numără ceapa sau cireșele.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, alergică la mai multe alimente

Cu toate acestea Andreea Mantea recunoaște că nu se poate abține uneori, dar subliniază că nu a renunțat la pastile. Prezentatoarea trebuie să ia în fiecare zi 10 medicamente diferite.

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube.

ADVERTISEMENT

Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez. Chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc. N-ai voie, punct!

Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube. Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau două săptămâni plină de bube și de pete”, a mai spus Andreea Mantea

ADVERTISEMENT