Fotbal intern

“Nu poate folosi denumirea Universitatea Craiova!”

Dosarul de înscriere în Liga II al Universităţii Craiova se află pe masa Comisiei de Disciplină, în urma sesizării secretarului general Adalbert Kassai, în conformitate cu prevederile ROAF....
25.07.2013 | 14:42
Nu poate folosi denumirea Universitatea Craiova

Dosarul de înscriere în Liga II al Universităţii Craiova se află pe masa Comisiei de Disciplină, în urma sesizării secretarului general Adalbert Kassai, în conformitate cu prevederile ROAF. FANATIK a intrat în posesia raportului primit de Kassai de la Viorel Duru, în baza căruia dosarul de înscriere al echipei lui Mititelu a ajuns la mîna comisiei federale, conduse de Daniel Cernat!

În cadrul acestui raport, Viorel Duru, membru în Comisia de analizare a cererilor de înscriere în Liga II, consideră că societatea lui Adrian Mititelu nu poate folosi denumirea de Fotbal Club Universitatea Craiova, aşa cum ar fi solicitat bossul oltenilor în cererea de înscriere!

Concluzia lui Duru este cu atît mai interesantă cu cît pică în momentul unui război dur între olteni. Primarul Olguţa Vasilescu, pe de o parte, susţine că palmaresul este la noua echipă a Craiovei, asociată cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova, în timp ce Mititelu, pe de altă parte, are un act de la OSIM care atestă că deţine înregistrată marca Fotbal Club Universitatea Craiova!

De asemenea, în raportul înaintat către secretarul general, Viorel Duru apreciază că “sursele credibile de finanţare prezentate de club sunt de doar 200.000 euro, insuficiente pentru participarea la competiţiile la care trebuie să participe Fotbal Club U Craiova SA în sezonul 2013/2014, respectiv Campionatul Naţional Liga 2, Cupa României şi campionatele de juniori la cinci categorii de vîrstă.”

Comisia de Disciplină a FRF va analiza dosarul de înscriere al U Craiova luni, 29 iulie.