Fotbal international

“Duș scoțian” pentru Ianis Hagi după meciul cu Antwerp. Evoluția sa a împărțit fanii lui Rangers

26.02.2021 | 00:34
Dus scotian pentru Ianis Hagi dupa meciul cu Antwerp Evolutia sa a impartit fanii lui Rangers
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a avut parte de un “duș scoțian” după evoluția din meciul contra lui Antwerp din Europa League. Fanii lui Rangers au opinii împărțite cu privire la presația jucătorului român, dacă unii îl laudă, alții țin să îl crtice cu vehemență.

Glasgow Rangers s-a impus cu scorul de 5-2 în manșa retur a 16-imilor de finală din Europa League în fața belgienilor de la Antwerp, iar Ianis Hagi a fost titular în formația condusă de Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT

În cele 70 de minute petrecute pe teren, evoluția lui Ianis a fost una oscilantă care i-a făcut pe scoțieni să aibă păreri diametral opuse despre mijlocașul ofensiv român.

“Duș scoțian” pentru Ianis Hagi după meciul cu Antwerp. Evoluția sa a împărțit fanii lui Rangers

Publicația The Scotsman i-a dat nota 8 lui Ianis Hagi după meciul cu Antwerp și a avut cuvinte de laudă pentru prestația acestuia, chiar dacă românul nu a reușit să marcheze sau să ofere vreun assist colegilor din echipă.

ADVERTISEMENT

“A jucat un rol subtil, dar și-a pus în valoare colegii, le-a creat spații și le-a oferit mingi utile.A închis bine culoarul la primul gol și a avut o atingere superbă la reușita a 3-a. E visul oricărui coechipier!”au scris scoțienii.

Omul partidei a fost declarat Alfredo Morelos care a primit nota 9.2. Columbianul a dat două pase decisive și a marcat un gol. Rangers s-a calificat în optimi, după ce scorul general în dublă mansă a fost de 9-5 în favoarea scoțienilor.

ADVERTISEMENT

Ce au spus fanii lui Rangers despre Ianis Hagi

  • Marc Young: „Hagi a fost îngrozitor”
  • Naebull: „Hagi începe să mă enerveze în seara asta. A irosit o groază de șanse create de colegi”
  • Robbie: „Toată lumea joacă excelent, cu excepția lui Hagi. Te rog, Ianis, fă mai mult”
  • JamieRFC14: „Hagi are o seară de coșmar”
  • George54: „Asta e cea mai slabă prestația pe care am văzut din partea lui Hagi”
  • Boxing83: „Hagi a pierdut mult prea multe mingi astăzi”
  • Jacko: „Hagi a fost cel mai slab fotbalist al nostru”

Steven Gerrard visează să o antreneze pe Liverpool

Înaintea partidei din Europa League, Steven Gerrard a confirmat că își dorește ca într-o bună zi să ajungă pe banca tehnică a clubului la care s-a consacrat, Liverpool, însă, pentru moment “cormoranii” au un tehnican de neclintit în persoana lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

“Primesc des această întrebare, dar ce va fi va fi. Mi-ar plăcea să fiu antrenorul lui Liverpool într-o zi. Este un vis? Sigur că da. Este un club care înseamnă totul pentru mine, dar în momentul de faţă echipa are un manager (nr. Jurgen Klopp), dacă nu cel mai bun, atunci unul dintre cei mai buni din lume.

A reuşit performanţe incredibile de când a venit pe Anfield. Succesul pe care l-a avut Liverpool în ultimii ani i se datorează în mare măsură, sper să continue tot aşa”, a declarat Steven Gerrard pentru site-ul liverpoolecho.

ADVERTISEMENT
Tags: