Sport

Dusan Uhrin a învoit un jucător important pentru meciul cu UTA. Cine lipsește din prima echipă. Exclusiv

Fundașul stânga al lui Dinamo, Steliano Filip, a fost învoit de Dusan Uhrin Jr. pentru meciul cu UTA, ultimul înainte de partidele din barajul de menținere în Casa Pariurilor Liga 1.
13.05.2022 | 18:49
Dusan Uhrin a invoit un jucator important pentru meciul cu UTA Cine lipseste din prima echipa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo se află în fața unui ultim test înainte de meciurile de foc de la baraj, unde ar putea întâlni Universitatea Cluj sau AFC Hermannstadt, însă antrenorul ceh a decis să îi dea liber unui jucător.

Dusan Uhrin Jr. l-a învoit pe Steliano Filip înainte de meciul cu UTA pentru a merge la nunta fratelui său

FANATIK a aflat în exclusivitate că Steliano Filip nu face parte din lotul lui Dinamo pentru meciul cu UTA, fiind învoit de Dusan Uhrin Jr. pentru a merge la nunta unuia dintre frații săi.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steliano Filip (@steliano7filip)

Dinamo nu mai poate urca niciun loc în clasament, așa că meciul cu UTA nu mai are practic nicio miză, deși este ultimul test înainte de meciurile de baraj care vor avea loc pe 22, respectiv 29 mai.

Astfel, Steliano Filip se află deja la Timișoara, unde e însoțit și de fiica sa, cu care s-a pozat alături de fratele și cumnata lui.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip are opt frați și o soră

Steliano Filip face parte dintr-o familie numeroasă și are opt frați. El este cel mai mare dintre ei, dar mai are încă o soră: „Suntem din Timișoara, da, suntem 9 frați. Eu sunt al doilea, ca vârstă, am o soră mai mare”, a declarat fotbalistul în 2020 într-un interviu în presa din Croația, după transferul la Hajduk Split.

Steliano Filip va reveni după petrecere la antrenamentele lui Dinamo și va fi în lot pentru cele două meciuri de baraj.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de bandă stângă mai are contract cu Dinamo pentru încă un sezon, însă sunt șanse mici să mai continue în Ștefen cel Mare și din sezonul viitor.

Steliano Filip, aproape de un transfer în Ungaria

Steliano Filip a fost foarte aproape să o părăsească pe Dinamo încă din iarnă și a avut o ofertă din campionatul Ungariei, de la Mezőkövesd, însă mutarea a căzut din cauza situației sale contractuale, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Maghiarii s-au reorientat după ce Steliano Filip nu a putut să își rezilieze contractul cu Dinamo, chiar dacă era dispus să renunțe la mai multe salarii.

  • 1 an mai are contract Steliano Filip cu Dinamo
ADVERTISEMENT