Sport

Dusan Uhrin a răbufnit la reunirea lui Dinamo: „Cine muncește trebuie să fie plătit!”

Dusan Uhrin nu mai are răbdare cu șefii lui Dinamo. „Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici”, a anunțat acesta în ziua reunirii lotului.
15.06.2021 | 16:56
Dusan Uhrin a rabufnit la reunirea lui Dinamo Cine munceste trebuie sa fie platit
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Dusan Uhrin a reușit să evite miraculos retrogradarea directă în Liga a doua, problemele lui Dinamo sunt departe de a se fi încheiat. Sătul de incertitudini și neplătit deloc în cele aproape două luni în care a condus echipa, așa cum anunța, în exclusivitate pentru FANATIK, la începutul lunii iunie, Dusan Uhrin pune piciorul în prag.

Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Nu e normal”, le transmite acesta fanilor acționari din programul DDB, trăgând, totodată, un semnal de alarmă în perspectiva noului sezon: „Nu cred că putem ajunge în play-off”.

ADVERTISEMENT

Pe lângă italianul Diego Fabbrini și polonezul Janusz Gol, de la reunirea lotului, programată marți dimineață, au mai lipsit Deian Sorescu, Ricardo Grigore, învoiți până pe 20 iunie, pentru că au luat parte la acțiunile echipelor naționale, dar și Steliano Filip. În plus, Ionuţ Şerban a fost operat după accidentarea suferită la genunchiul stâng și va avea un program separat de recuperare.

Dusan Uhrin a ajuns la capătul puterilor. Mesaj dur pentru conducerea lui Dinamo, chiar în ziua reunirii lotului

Cine muncește trebuie să fie plătit. Pentru mine important e cine vine la Dinamo. Important e să facem o echipă bună. Competiţia va fi grea în sezonul viitor, că au promovat echipe bune.

ADVERTISEMENT

Va fi greu să ajungem între primele 6 echipe. Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Nu e normal.

Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici. Nu cred că putem ajunge în play-off. Pentru anumite poziţii nu avem jucători, avem doar tineri pe care nici nu-i cunosc”, a răbufnit Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Fanii din DDB au încercat să-l liniștească: „Are banii în cont, salariu plus bonusuri”

Aceste declarații vin la doar câteva zile după anunțul fanilor acționari, care dădeau asigurări că problemele financiare ale clubului se vor rezolva în curând. De asemenea, în mesajul publicat pe rețelele de socializare se specifica foarte clar că tehnicianul ceh a încasat nu doar salariul, ci și bonusurile pentru îndeplinirea obiectivului.

Dusan are banii în cont, salariu plus bonusuri! DDB virează banii în club, iar de acolo se ocupă contabilitatea lui Dinamo. În ciuda tuturor problemelor, nu avem niciun semnal că ar intenționa să abandoneze.

ADVERTISEMENT

I-am făcut contract până în 2022, în termenii pe care îi merită, Mister este un profesionist, așa că Dinamo îl va avea pe bancă și în sezonul următor.

Faptul că nu primise salariul și problemele indicate era normal să îngrijoreze. Sigur că sunt probleme la Dinamo, Mister a fost întrebat și a oferit răspunsuri oneste! 

Suntem norocoși să-l avem alături, aducerea lui a fost poate cea mai inspirată mișcare a DDB. Își închipuie cineva că nu am avea grijă de omul adus chiar de noi?”, au transmis suporterii din programul DDB.

Lotul prezent la primul antrenament al lui Dinamo:

  • Portari: Mihai Esanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu
  • Fundaşi: Constantin Nica, Ante Puljic, Florin Bejan, Andrei Radu, Marco Ehmann, Deniz Giafer
  • Mijlocaşi: Paul Anton, Alexandru Răută, Vlad Achim, Giani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Bordusanu, Dragos Penescu, Andrei Florescu
  • Atacanţi: Adam Nemec, Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicutescu, Catalin Măgureanu
ADVERTISEMENT