Fotbal intern

Dusan Uhrin a stabilit echipa de start pentru derby-ul FCSB – Dinamo: ”Mai am o singură dilemă”

03.10.2019 | 12:28
Dusan Uhrin a stabilit echipa de start pentru derbyul FCSB  Dinamo Mai am o singura dilema
ADVERTISEMENT

Antrenorul Dusan Uhrin a stabilit deja echipa de start pentru derby-ul FCSB – Dinamo București, din etapa a 12-a din Casa Pasriurilor Liga 1. Tehnicianul dinamoviștilor a dezvăluit într-o conferință de presă care este jucătorul cel mai periculos din tabăra ”roș-albaștrilor” și ce așteaptă de la fotbaliștii săi în această partidă.

Dusan Uhrin a stabilit echipa de start pentru derby-ul FCSB – Dinamo: ”Am câteva surprize pentru adversari”

”Vrem să jucăm cât mai bine. Pentru mine nu este o presiune deosebită. Orice s-ar putea întâmpla, dar derby-ul este despre tactică. Cu siguranță FCSB va crea presiune, iar noi va trebui să jucăm cu inima în acest meci. Au o mulțime de jucători buni, dar cred că Florinel Coman este extrem de periculos. Au doi fundași centrali foarte buni”, a spus Uhrin.

ADVERTISEMENT

”În acest meci atitudinea va fi importantă. Terenul este la fel pentru ambele echipe. Am câteva surprize pentru adversari, în acest moment mai am o singură dilemă pentru echipa de start. Suntem pregătiți pentru această partidă, iar Popa este recuperat complet. Vom face totul pentru a câștiga această partidă”, a declarat Dusan Uhrin despre echipa de start pentru deby-ul FCSB – Dinamo.

FCSB și Dinamo, lipsă acută de marcatori

Partida FCSB – Dinamo București, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Cele două formații traversează un sezon modest și duc o lipsă acută de marcatori de clasă, golgheterii din acest sezon fiind aripa Florinel Coman pentru ”roș-albaștri” și rezerva Daniel Popa pentru ”câini”.

ADVERTISEMENT