Fotbal intern

Dușan Uhrin a vorbit despre despărțirea de Dinamo: „Pentru mine a fost o perioadă grea petrecută acolo!”

10.04.2020 | 10:22
Dusan Uhrin a vorbit despre despartirea de Dinamo Pentru mine a fost o perioada grea petrecuta acolo
ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin a vorbit despre despărțirea de Dinamo și a mărturisit că perioada petrecută la clubul din șoseaua Ștefan cel Mare a fost dificilă, conform gsp.ro.

Dușan Uhrin a rememorat perioada petrecută la Dinamo

Dușan Uhrin Jr. a povestit momentele delicate pe care le-a trăit în perioada în care a pregătit-o pe Dinamo: „Dinamoviștii trebuie să țină ochii deschiși, situația nu e ușoară în campionat, fără suporteri va fi foarte greu să renască”.

ADVERTISEMENT

Pentru mine a fost foarte dificilă perioada petrecută acolo. Oamenii ar trebui să se strângă, să facă o echipă”, a mai spus tehnicianul ceh.

„Am vrut să fac ceva la Dinamo, dar nu pot de unul singur!”

Dușan Uhrin a continuat și a explicat că a încercat să transforme Dinamo în echipa de altădată, însă a recunoscut că se simțea de unul singur în dorința sa:

ADVERTISEMENT

„Am vrut să fac ceva la Dinamo, să fac o echipă mai bună azi decât a fost ieri. Dar nu poți de unul singur. Merge o perioadă, dar nu poți reuși. De aceea am plecat, nu din cauza lipsei banilor.

Eu am pornit mereu de la ideea de a munci și a face performanță, apoi vin și banii. N-am pe cine să acuz și acum nu am acceptat să vorbesc pentru a acuza”.

ADVERTISEMENT

„E dificil de spus de ce n-am avut mai mult succes. Jucătorii au muncit cu mine, nu pot afirma că nu mi-au fost alături. Dar ei nu știau ce se întâmplă cu adevărat la club. 

La fiecare trei zile situația se schimba, e greu să lucrezi într-o astfel de atmosferă, ceea ce este azi să nu mai fie valabil mâine, apoi să ajungi mâine la ideea de acum două zile.

ADVERTISEMENT

Da, simt dezamăgire după aventura mea la Dinamo. Eram fericit cu suporterii, ei îmi ofereau energie”, a mai spus Dușan Uhrin.

„Eu am încercat să construiesc o echipă, dar nu pot accepta trădările! Fiindcă așa m-am simțit. Nu știu cine naiba anunța tot ceea ce făceam în vestiar!

Dacă făceam o schemă sau vorbeam ceva, apărea la tine, la altul, apărea undeva în media, știau și fanii, știa toată lumea! În câteva minute, într-o oră, toți știau ce am vorbit acolo unde trebuie să fie intimitate. Nu pot accepta așa ceva, e oribil.

Știu că jurnaliștii trebuie să-și facă meseria, însă nu e normal să dai din vestiar, tu, cel ce lucrezi la Dinamo! Apoi, o altă chestiune: toți vorbesc la Dinamo, toți vorbesc mult, iar uneori o fac stupid și fac rău echipei! Prea multă vorbărie strică”, a încheiat tehnicianul ceh.

ADVERTISEMENT