Fotbal intern

Dusan Uhrin a vorbit la conferinţă despre coronavirus: “Cehii sunt mai rău ca românii! Au cumpărat mâncare şi apă pentru un an”

27.02.2020 | 19:30
Dusan Uhrin a vorbit la conferinta despre coronavirus Cehii sunt mai rau ca romanii Au cumparat mancare si apa pentru un an
ADVERTISEMENT

Sub amenințarea coronavirusului, Dusan Uhrin își vede de treabă și vrea să câștige Cupa României. Cu play-off-ul ratat, singura șansă de a ajunge într-o competiție europeană pentru Dinamo o reprezintă câștigarea Cupei, lucru anunțat și de președintele Florin Prunea în urmă cu câteva zile.

Dusan Uhrin nu se teme de coronavirus: „Cehii sunt mai rău ca românii”

Lumea este isterizată de coronavirus. Degeaba explică doctorii că infamul Covid-19 se manifestă ca o simplă răceală la 99% dintre oameni, magazinele se golesc ca în vremuri de apocalipsă. Dusan Uhrin a mărturisit că în Cehia situația e mult mai „gravă” decât în România.

ADVERTISEMENT

„N-am luat nicio măsură referitor la coronavirus! E panică și-n Cehia, și acolo s-au golit magazinele. Cehii sunt mai rău ca românii, se panichează mai repede, au început să cumpere mâncare și apă cât pentru un an. Sistemul din Italia e OK”, a explicat Uhrin.

Revenind la campionat și Cupa României, Uhrin și-a trasat obiectivele pentru următoarele săptămâni. De asemenea, antrenorul a dat detalii despre starea lui Perovic, accidentat în meciul Dinamo – FCSB.

ADVERTISEMENT

”Va fi foarte dificil pentru noi, orice meci e dificil pentru Dinamo! Avem nevoie de cele 3 puncte, vor valora foarte mult. O să avem o serie de 3 meciuri, inclusiv Cupa, trebuie să obținem maximum.

Perovic este gata să joace și va juca. Montini? Să văd, voi vedea vineri dimineața dacă va fi convocat, în funcție de starea lui. 

ADVERTISEMENT

Ne concentrăm pe orice meci, nu doar cu Viitorul. Am pierdut cu Sepsi, cu Hermannstadt, ne interesează doar partidele noastre. Clinceni  joacă foarte bine, am văzut meciurile lor cu FCSB și cu Viitorul.

Pentru mine sunt importante și play-out-ul și Cupa. Obiectivul nostru e locul 1 în play-out și să luăm Cupa.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă luăm Cupa, putem spune că ar fi un sezon bun. Încă avem multe probleme la Dinamo… Ne concentrăm la muncă. Nu vreau să mă gândesc la altceva”, a concluzionat antrenorullui Dinamo.

Bucureștenii vor debuta în play-out contra Academicei Clinceni, vineri 28 februarie de la ora 20:30. În Cupa României, Dinamo este calificată în sferturi unde va juca tot cu Academica Clinceni. Poli Iași, Universitatea Craiova, Hermannstadt, FCSB, Petrolul și Sepsi sunt restul echipelor rămase în competiție. Momentan, Dinamo, FCSB, Poli Iași și Universitatea Craiova și-au manifestat intenția clară de a ataca trofeul.

  • 13 Cupe ale României are în palmares Dinamo București
ADVERTISEMENT