Sport

Dusan Uhrin, primele declarații după revenirea la Dinamo: „M-am întors pentru că îmi place Dinamo și am păstrat un loc special în inima mea”

Dusan Uhrin a ajuns la București și va conduce primul antrenament al lui Dinamo. Antrenorul ceh a oferit și primele declarații la revenirea în Ștefan cel Mare.
09.03.2022 | 16:36
Dusan Uhrin primele declaratii dupa revenirea la Dinamo Mam intors pentru ca imi place Dinamo si am pastrat un loc special in inima mea
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat că Dusan Uhrin a aterizat pe aeroportul Henri Coandă la ora 15:30 (n.r. 9 martie) și va conduce antrenamentul lui Dinamo de la ora 18:00.

Dusan Uhrin

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo, după ce la presiunile DDB, Flavius Stoican a decis să își dea demisia și a fost așteptat de jurnaliști încă de la aeroportul Otopeni.

ADVERTISEMENT

„Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors. Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea. Trebuie să aflu situația exactă a clubului. Îmi place România. Am avut de rezolvat unele probleme personale, apoi am decis să revin.

Dusan Uhrin Jr. consideră că Dinamo se află într-o situație mai dificilă decât în sezonul trecut din Casa Pariurilor Liga 1 și a recunoscut că a fost contactat de fanii acționari din programul DDB.

ADVERTISEMENT

M-am întors pentru fani. Am fost contactat aseară, urma să ne întâlnim astăzi pentru a discuta concret. Vom începe discuțiile cu adevărat în această seară. După ce semnez contractul, va trebui să discut cu jucătorii”. 

Dusan Uhrin nu e sigur că va semna cu Dinamo: „Poate mă voi întoarce la Praga!”

Dusan Uhrin Jr. a surprins și a explicat că nu și-a negociat contractul cu Dinamo, ci doar a avut o discuție de principiu, finalizată cu un acord verbal: „Cred că trebuie să îmbunătățim multe lucruri și să îi văd pe jucători la antrenamente. Voi merge acum la Săftica.

ADVERTISEMENT

Vedem ce se va întâmpla în seara asta. Oricum, va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament.

Urmează un derby. Vedem ce se va întâmpla în seara aceasta. Cine știe, poate mă întorc la Praga (râde). Nu știu încă detaliile contractului. E mai bine să discutăm mâine dimineață”, a declarat Dusan Uhrin la venirea pe aeroport.

ADVERTISEMENT
  • 7 luni au trecut de la mandatul precendent al lui Dusan Uhrin la Dinamo