Fotbal intern

Dusan Uhrin anunţă revoluţia la Dinamo după înfrângerea cu Chindia: “Trebuie să schimbăm în defensivă”

16.08.2019 | 22:28
Dusan Uhrin anunta revolutia la Dinamo dupa infrangerea cu Chindia Trebuie sa schimbam in defensiva

Dusan Uhrin a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a lui Dinamo, după ce Chindia Târgovişte s-a impus pe teren propriu, scor 2-3. “Câinii” au ajuns la al cincilea eşec în campionat şi ocupă ultimul loc în clasament după şase etape scurse din actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Ce a spus Dusan Uhrin după Chindia – Dinamo 3-2: “Am jucat rău în prima repriză”

La finalul meciului Chindia – Dinamo 3-2, Dusan Uhrin a făcut o scurtă analiză după primul său meci pe banca formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Antrenorul ceh a susţinut că echipa a jucat rău în primele 45 de minute ale partidei de la Ploieşti.

“Am jucat rău în prima repriză, nu știu ce a așteptat echipa. În repriza secundă am jucat mai bine, dar per total n-am avut o evoluție bună. Poate n-am avut nici noroc, dar trebuie să mergem înainte”, a spus Dusan Uhrin.

Dusan Uhrin anunţă revoluţia la Dinamo după înfrângerea cu Chindia
Dusan Uhrin anunţă revoluţia la Dinamo după înfrângerea cu Chindia

Ce schimbări a anunţat la echipă după a cincea înfrângere

Dusan Uhrin a susţinut că va încerca să facă anumite schimbări la Dinamo, iar primele modificări vor apărea în defensivă. În plus, tehnicianul ceh a anunţat că jucătorii tineri au intrat cu teamă pe teren.

“În primul rând, trebuie să schimbăm atmosfera, trebuie să schimbăm ceea ce se întâmplă în vestiar. Trebuie să schimbăm în defensivă pentru că luăm foarte multe goluri, trebuie să rezolvăm această problemă. Cred că jucătorii vor începe să aibă mai multă încredere în perioada următoare. Trebuie să ne gândim cum să jucăm bine din primul minut, nu doar din repriza secundă. Poate că jucătorii noștri tineri au fost puțin temători”, a completat Dusan Uhrin.