Fotbal intern

Dusan Uhrin, atac la adresa arbitrului: „Ar trebui să meargă la oftalmolog dacă nu vede! Am avut penalty!”. VIDEO

Dusan Uhrin atac la adresa arbitrului Ar trebui sa mearga la oftalmolog daca nu vede Am avut penalty VIDEO
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin, antrenorul grupării din Ștefan cel Mare, a vorbit la finalul meciului disputat de Dinamo pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 1-2, în etapa 21 din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020.

Dușan Uhrin l-a atacat pe arbitrul meciului

Dușan Uhrin a fost foarte supărat pe Iulian Călin, arbitrul meciului și nu înțelege cum nu a primit penalty la un henț clar făcut de Bouhenna: „Nu știu cum să comentez meciul de astăzi. Prima repriză a fost 50-50.

ADVERTISEMENT

Am avut un penalty clar și Nistor a primit două cartonașe galbene prea ușor.

Nu am înțeles arbitrul. Ar trebui să-și facă un control oftalmologic dacă nu mai vede bine.

Ne-am pierudt jucătorul, a trebuit să ne apărăm, ei au avut două ocazii, dar au marcat la singurele ocazii.

Nu suntem într-o criză, dar asta a fost să fie. Este o veste bună pentru noi că Fabbrini a revenit, dar îmi pare rău că am pierdut 3 puncte astăzi”, a declarat Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin primele declaratii dupa Dinamo – Sepsi OSK 1-2 în Casa Pariurilor Liga 1. Toate reactiile sunt pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 13. Dezember 2019

Dinamo ratează șansă de a trece pe loc de play-off

În etapa 22 din Casa Pariurilor Liga 1, ultima din 2019, Dinamo București va juca pe terenul celor de la FC Botoșani, joi, 19 decembrie, de la ora 20.00, iar Dusan Uhrin nu se va putea baza pe serviciile lui Dan Nistor, jucător care a văzut două cartonașe galbene și a fost eliminat în partida cu Sepsi Osk.

După meciul pierdut de Dinamo în fața celor de la Sepsi OSK, formația din Ștefan cel Mare a rămas cu 28 de puncte cu o singură etapă înainte de finalul anului 2019, iar gruparea din Sfântu Gheorghe a urcat pe 9, cu 25 de puncte.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii trebuie să spere ca FC Botoșani să se încurce pe terenul celor de la Academica Clinceni, iar Gaz Metan în Copou cu Poli Iași, iar ei să se impună în fața echipei condus de Marius Croitoru în ultima etapă din 2019 pentru a termina anul pe locul 6.