Fotbal intern

Dusan Uhrin, avertisment pentru jucătorii săi înainte de Dinamo – Chindia Târgoviște. “Să nu mai facem greșelile de data trecută!”

03.12.2019 | 19:42
Dusan Uhrin, avertisment pentru jucătorii săi înainte de Dinamo - Chindia Târgoviște.
Dusan Uhrin la un meci jucat de Dinamo. Antrenorul, avertisment pentru jucătorii săi înaintea duelului cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin și Laurențiu Corbu au participat la conferința de presă organizată înaintea meciului Dinamo – Chindia Târgoviște. Antrenorul formației din Ștefanc el Mare le-a transmis elevilor săi că nu dorește să facă greșelile de la partida tur, atunci când formația lui Viorel Moldovan a câștigat cu 3-2.

Dusan Uhrin, avertisment pentru elevii său înainte de Dinamo – Chindia Târgoviște

Mai mult, Dusan Uhrin crede că nu este bine pentru formația din Ștefan cel Mare că Chindia Târgoviște a pierdut cu 5-2 în etapa a 18-a, toate acestea deoarece elevii lui Viorel Moldovan vor fi mult mai concentrați în apărare.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să vorbesc despre revanşă, dar jucăm acasă, vrem să câştigăm. Îmi amintesc bine acel meci, am făcut multe greşeli şi sper că nu o să mai facem greşelile de data trecută. Va fi un meci dificil, ca de obicei, ei au pierdut cu 2-5 şi nu e bine pentru noi, pentru că ei vor fi şi mai concentraţi în apărare” , a declarat Dusan Uhrin.

Laurențiu Corbu îl apără pe Dan Nistor

De partea cealaltă, Laurențiu Corbu a ținut să își arate susținerea față de Dan Nistor. Căpitanul lui Dinamo București a anunțat că dorește să plece de la formația din Groapă dacă nu i se vor plăti restanțele salariale până la finalul anului 2019.

ADVERTISEMENT

“Dan se enervează destul de repede, dar îi şi trece. Sperăm să rămână în continuare, aţi văzut că jocul nostru depinde foarte mult de Dan şi el ne ajută foarte mult. Toţi jucătorii trebuie să spună lucrurilor pe nume, de ce să ascundem când avem de zis adevărul?

Dan spune tot ce simte, totul pe faţă şi nu are nimic de ascuns. Momentan, ne-am concentrat pe meciurile acestea care urmează, banii de luat o să-i luăm, dar punctele, dacă trec, va fi greu să le mai luăm. Se strâng, rămân puţine şi după aceea nu mai putem aduna puncte şi obiectivul se va îndepărta” , a declarat Laurenţiu Corbu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri