Sport

Dusan Uhrin a anunţat plecarea unui jucător de la Dinamo: „A întrerupt contractul!”. Reacţia amuzantă referitoare la revenirea lui Bonetti

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin a anunţat despărţirea de Nikos Kainourgios, care şi-a reziliat contractul la începutul săptămânii. Cehul a avut o reacţie amuzantă referitoare la întoarcerea lui Bonetti.
31.03.2022 | 12:31
Dusan Uhrin a anuntat plecarea unui jucator de la Dinamo A intrerupt contractul Reactia amuzanta referitoare la revenirea lui Bonetti
Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă vineri, de la ora 20:30, împotriva Chindiei Târgovişte, în meciul ultimei şanse de a încheia campionatul deasupra locurilor de baraj. În acest moment, echipa lui Săndoi este prima peste linie, cu 9 puncte avans faţă de “câini”.

Dusan Uhrin a anunţat plecarea unui jucător de la Dinamo! Ce spune despre problemele de lot

Dusan Uhrin se plânge de problemele de la echipă înainte de Chindia – Dinamo şi anunţă despărţirea de Nikos Kainourgios, jucător adus de Mircea Rednic în toamna anului trecut:

ADVERTISEMENT

„În această săptămână am avut câțiva jucători cu accidentări. Torje și Matei nu s-au antrenat. Jovanovic s-a antrenat câteva zile. Iar Răuță și Patriche s-au antrenat doar ieri.

Încercăm să dăm tot ce avem mai bun și să-i refacem pe toți. Nu știu dacă voi folosi acești jucători, deoarece nu s-au antrenat și este dificil pentru minte… Matei și Torje cu siguranță nu vor juca, deoarece sunt încă accidentați.

ADVERTISEMENT

Acest meci este foarte important, deoarece Târgoviște este o echipă foarte bună, cu o defensivă foarte bună. Dacă vrei să câștigi, trebuie să treci de această defensivă și să ai calitate în atac.

“Kainourgios a plecat. Din ce știu, luni a întrerupt contractul”

Avem mulți jucători cu probleme, încă de când am venit aici. Încercăm să trimitem în teren cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție. Sper să dăm totul în meciul de mâine.

ADVERTISEMENT

În această pauză, n-am reușit să facem antrenamentele pe care mi le-aș fi dorit. Azankpo nu poate joace. Filip este ok, n-a avut probleme astăzi și sunt 90% șanse să joace. Kainourgios a plecat. Din ce știu, luni a întrerupt contractul”, a spus Dusan Uhrin la conferinţa de presă premergătoare meciului.

“Dacă vine Bonetti, antrenăm împreună. La un meci voi fi eu asistentul lui, la altul va fi învers”

Dusan Uhrin a avut o reacţie amuzantă referitoare la revenirea lui Dario Bonetti, după ce italianul a câştigat procesul cu clubul şi trebuie să fie repus în drepturi:

ADVERTISEMENT

„Cred că nu e o întrebare pentru mine. Nu-mi pasă de asta. Nu e problema mea. Dacă vine Bonetti, antrenăm împreună. La un meci voi fi eu asistentul lui, la altul va fi învers. Glumesc. Trebuie să întrebați conducerea.

Contractul meu e pe 1 an și 3 luni. Dar totul depinde de salvarea clubului”, a spus cehul, cu zâmbetul pe buze.

“Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu o echipă puternică. Este a patra echipă, ca defensivă, în sezonul regulat. Clar, când jocul unei echipei nu merge foarte bine, o pauză este întotdeauna bine venită. Jocul nu putem spune că ne ajută foarte mult să sperăm că putem câștiga toate meciurile cum a fost anul trecut. Orice jucător, care este în activitate, își dorește să ajungă la națională. Realist vorbind, în momentul de față, este foarte greu să scăpăm de locurile de baraj și ne-am obișnuit cu ideea. Este frustrant că am ajuns în situația asta”, Mihai Eşanu

ADVERTISEMENT