Fotbal intern

Dusan Uhrin compară situația de la Dinamo cu Slavia Praga: “A fost aproape de faliment și uitați unde se află astăzi!”

02.11.2019 | 17:50
Dusan Uhrin compara situatia de la Dinamo cu Slavia Praga A fost aproape de faliment si uitati unde se afla astazi
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o formă sportivă foarte bună, fiind fără înfrângere în ultimele 6 meciuri oficiale, însă patronul Ionuț Negoiță a dat un ultimatum prin care anunță că va mai susține financiar clubul încă o lună și că situația ar putea deveni “periculoasă” dacă în acest termen nu va apărea un nou investitor. Deși este un anunț care poate agita lucrurile în vestiar, antrenorul lui Dinamo nu este îngrijorat de situația în care a ajuns clubul. 

Dusan Uhrin compară situația de la Dinamo cu Slavia Praga: “Nu cred că poate intra în faliment”

Dusan Uhrin a vorbit pentru FANATIK după meciul cu Foresta Suceava din Cupa României și a comparat situația în care se află Dinamo acum cu ceea ce se întâmpla la Slavia Praga în momentul în care a pregătit el echipa cehă: “Am fost în această situație de mai multe ori în cariera mea și sincer să vă spun, mă concentrez pe ceea ce am eu de făcut. Îmi motivez jucătorii să se gândească doar la ceea ce se întâmplă pe teren, iar Dinamo este un club uriaș cu o istorie importantă.

ADVERTISEMENT

La fel a fost și la Slavia Praga și acum vedeți unde se află. Am fost acolo, a fost aproape de faliment. Bineînțeles că ascult tot ceea ce se întâmplă, însă treaba mea e să pregătesc cât mai bine meciurile. Dacă m-aș concentra și pe aceste lucruri, probabil că ar fi mai obositor și nu aș putea să îmi fac treaba mea bine. Nu cred că jucătorii trebuie să fie îngrijorați. Nu cred că Dinamo va intra în faliment, nu pot să prevăd un astfel de scenariu”, a spus Uhrin.

Dusan Uhrin compară situația de la Dinamo cu Slavia Praga A fost aproape de faliment și uitați unde se află astăzi! FOTO: Dusan Uhrin in meciul de fotbal dintre Foresta Suceava si Dinamo Bucurestii, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Areni din Suceava
Dusan Uhrin compară situația de la Dinamo cu Slavia Praga A fost aproape de faliment și uitați unde se află astăzi! FOTO: Dusan Uhrin in meciul de fotbal dintre Foresta Suceava si Dinamo Bucurestii, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Areni din Suceava FOTO: Gica Hagi il saluta pe Dusan Uhrin dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti

Slavia Praga se bate cu Barcelona în Champions League după ce în 2015 a avut mari probleme financiare

Slavia Praga joacă acum în grupele UEFA Champions League pentru a doua oară în istorie, clubul fiind condus acum de un consorțiu din China. Însă, în sezonul 2015-2016 când Dusan Uhrin a fost antrenor la Slavia, clubul se confrunta cu mari probleme financiare, însă în cele din urmă și-a revenit și a câștigat la pas titlul în stagiunea trecută.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a reușit să revitalizeze Dinamo după un început de campionat foarte dificil. Uhrin a preluat clubul în etapa a VI-a și a reușit să ducă echipa aproape de locurile de play-off după ce în primele 5 etape “câinii” aveau patru înfrângeri și o victorie.

Dusan Uhrin compară situația de la Dinamo cu Slavia Praga: "A fost aproape de faliment și uitați unde se află astăzi!"
Dusan Uhrin compară situația de la Dinamo cu Slavia Praga: “A fost aproape de faliment și uitați unde se află astăzi!” FOTO: Nicolae Stanciu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj-Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca
  • 10.000 de euro pe lună este salariul lui Dusan Uhrin la Dinamo
  • 6 meciuri consecutive fără eșec are Uhrin la echipă 
ADVERTISEMENT