Fotbal intern

Dusan Uhrin continuă războiul cu doctorul dat afară de la Dinamo: ”Nu am avut niciun dialog cu el!” VIDEO

18.10.2019 | 23:19
Dusan Uhrin continua razboiul cu doctorul dat afara de la Dinamo Nu am avut niciun dialog cu el VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul Dusan Uhrin a continuat războiul cu doctorul Adrian Motoacă, cel care a fost dat afară de la Dinamo în urmă cu câteva zile. Tehnicianul ceh l-a atacat din nou pe acesta la finalul meciului câștigat cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, din etapa a 13-a, ultima a turului din Casa Pariurilor Liga 1. ”Câinii” sunt pe locul 6 după acest succes și au urcat în premieră pe locurile de play-off.

Dusan Uhrin continuă războiul cu doctorul dat afară de la Dinamo: ”Singurul adevăr pe care l-a spus a fost că ne-am certat”

”Nu am avut niciun dialog cu el niciodată! Doar cu presa am văzut ca are dialog. Nu e adevărat nimic din ce a spus. Poate doar aia că ne-am certat. E important să avem doctor, dar eu mă concentrez pe jucători, mai mult nu vreau să comentez”, a declarat Dusan Uhrin despre războiul cu doctorul dat afară de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Cred că trebuia să înscriem mai multe goluri. Am vrut mai mult decât cei de la Mediaș să câștigăm, dar să nu uităm că prima ocazie a fost a lor. Ce mă bucură este că jucătorii mei au fost concentrați. Pas cu pas vrem să jucăm mai bine și sunt mulțumit că jucătorii încearcă să pună în practică ce lucrăm. Urmează meciuri dificile, dar ne propunem să rămânem pe locurile de play-off. Avem posibilitatea să fim acolo, dar trebuie să ne concentrăm pentru fiecare joc”, a mai spus tehnicianul ceh.

Dusan Uhrin, conferință de presă după Dinamo-Gaz Metan 2-0. ”Câinii” sunt pe loc de playoff!

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 18. Oktober 2019

Nistor știe cum poate ajunge Dinamo în play-off

Dinamo București a învins Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, într-un meci din etapa a 13-a, ultima a turului din Casa Pariurilor Liga 1. La rândul său, căpitanul Dan Nistor a precizat că echipa sa își va asigura în proporție de 80% locul în play-off dacă va câștiga partidele cu FC Viitorul, Universitatea Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT