Sport

Iuliu Mureșan, la primul antrenament al lui Dusan Uhrin. Ce contract va semna cehul cu Dinamo și ce clauză are. Exclusiv

Iuliu Mureşan a participat la primul antrenament al lui Dusan Uhrin la Dinamo. Cehul va semna un contract valabil până în vară şi continuarea pe banca echipei este condiţionată de evitarea retrogradării.
09.03.2022 | 20:56
Iuliu Muresan la primul antrenament al lui Dusan Uhrin Ce contract va semna cehul cu Dinamo si ce clauza are Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin şi-a început al treilea mandat pe banca celor de la Dinamo. Cehul l-a înlocuit pe banca tehnică pe Flavius Stoican, care pleacă după ce a câştigat un singur meci în cele nouă etape în care a condus echipa.

Dusan Uhrin semnează joi contractul cu Dinamo! Salariu de 8.000 de euro / lună

Din informaţiile FANATIK, tehnicianul va semna contractul abia în cursul zilei de joi, deşi a ajuns la un acord şi a fost prezentat deja pe pagina oficială a celor de la Dinamo. Contractul va fi valabil până în vară, iar dacă echipa se salvează, există opţiunea de prelungire pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că antrenorul ceh va avea un salariu lunar de 8000 de euro la Dinamo. Ajuns în cursul zilei de miercuri la Bucureşti, Dusan Uhrin a intrat deja în pâine şi a condus antrenamentul de seară.

Iuliu Mureşan a participat la primul antrenament! Cine face parte din staff-ul lui Uhrin

Administratorul special al echipei, Iuliu Mureşan, a participat şi el la primul antrenament al lui Dusan Uhrin pe banca “roş-albilor”. Cehul va debuta în derby-ul cu Rapid, programat duminică, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Din staff-ul lui Dusan Uhrin vor face parte Sebastian Moga, care a fost şi în precedentul mandat “secundul” lui Uhrin şi Dragoş Picu, antrenor cu portarii, acesta din urmă mergând peste tot cu tehnicianul ceh.

Uhrin, la al treilea mandat: “Va fi mult mai dificil decât anul trecut”

Dusan Uhrin este la al treilea mandat pe banca celor de la Dinamo după sezonul 2019-2020 şi ultima parte a sezonului 2021. Cehul are din nou misiunea de a salva echipa de la retrogradare, ca şi în finalul stagiunii trecute:

ADVERTISEMENT

„Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors. Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea. Trebuie să aflu situația exactă a clubului.

Îmi place România. Am avut de rezolvat unele probleme personale, apoi am decis să revin. Va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament”, a spus Uhrin.

ADVERTISEMENT

Dinamo, pe loc de baraj!

Dinamo este într-o situaţie dificilă. La începutul play-out-ului, “câinii” sunt pe loc de baraj cu 9 puncte, după înjumătăţire. FC U Craiova are opt puncte mai mult, fiind prima echipă peste linie.

  • 3 este numărul de mandate ale lui Dusan Uhrin la Dinamo
  • 8000 de euro pe lună va câştiga Uhrin la echipă
ADVERTISEMENT