Fotbal intern

Dusan Uhrin crede într-o victorie cu FCSB: „Au și ei ceva probleme în această perioadă”

14.02.2020 | 11:04
Dusan Uhrin crede intro victorie cu FCSB Au si ei ceva probleme in aceasta perioada
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a declarat că Dinamo poate obține victoria în meciul cu FCSB, datorită perioadei mai puțin faste prin care trece rivala. Tehnicianul recunoaște, totuși, că jucătorii de atac ai „roș-albaștrilor” pot pune oricând probleme, prin Dennis Man și Florinel Coman.

„Nu există favorită în derby”

Dinamo și FCSB se întâlnesc pentru al doilea episod al ”Derby de România” despărțite în clasament de 12 puncte, cu „roș-albii” fără șanse de play-off, însă Dusan Uhrin declară că la un astfel de meci valorile se echilibrează datorită motivației suplimentare a jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ceh consideră că Dinamo poate trece de FCSB, care nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului, iar alte absențe notabile, în afara celor cunoscute, accidentații Neicuțescu și Montini, și suspendații Popescu și Skovajsa, nu există.

Toți jucătorii sunt pregătiți, în afara celor doi suspendați, Mihai Popescu și Skovajsa și a lui Neicuțescu și Montini, care sunt accidentați de mai mult timp, avem toți jucătorii la dispoziție.

ADVERTISEMENT

FCSB are jucători de mare valoare, dar au și ei ceva probleme în această perioadă, trebuie să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Este un derby, nu există o echipă favorită, indiferent dacă una este pe primul loc și alta pe ultimul loc, se elimină toate aceste lucruri înaintea unui derby. 

Nu știu dacă este un avantaj pentru noi că ei joacă fără un număr nouă veritabil, ăsta este stilul lor, au jucători periculoși în atac, Florinel Coman și Dennis Man sunt foarte rapizi, pot deveni oricând foarte periculoși. 

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează cine arbitrază, după jocul de la Voluntari am vorbit despre arbitraj pentru că am fost foarte supărat.. Vreau doar să facem un meci bun, să fie un arbitraj corect și să ne impunem.

Nu am nevoie să îi motivez suplimentar la derby, știu ce înseamnă un astfel de meci. E o motivație în plus pentru noi că vin atâția suporteri, toți jucătorii noștri sunt incluși în proiectul „DDB”, la fel și eu”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic, căpitan la derby

Ante Puljic, care a evoluat doar nouă minute în cele două meciuri oficiale din 2020, recunoaște că se așteaptă să fie titular în derby și să poarte banderola de căpitan.

Am auzit că vor fi în jur de 30.000 de spectatori, cu siguranță va fi o atmosferă foarte frumoasă. Cred că voi fi căpitan, dar vom vedea.

Trebuie să ne gândim că trecutul este trecut, trebuie să trecem peste, să ne gândim la ce avem de făcut în continuare, avem Cupa României, acesta a devenit obiectivul nostru după ce am ratat play-off-ului”, recunoaște Puljic.

ADVERTISEMENT