Fotbal intern

Dusan Uhrin dă vina pe presă pentru înfrângerea din meciul Poli Iași – Dinamo 1-0: ”Cineva vorbește despre tot”

07.03.2020 | 23:37
Dusan Uhrin da vina pe presa pentru infrangerea din meciul Poli Iasi  Dinamo 10 Cineva vorbeste despre tot
ADVERTISEMENT

Antrenorul Dusan Uhrin a dat vina pe presă pentru înfrângerea din meciul Poli Iași – Dinamo 1-0, din etapa a doua din play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Dusan Uhrin dă vina pe presă pentru înfrângerea din meciul Poli Iași – Dinamo 1-0: ”Tot timpul ne sunt dezvăluite planurile”

”Sunt foarte supărat. Am avut 0-0 cu cinci minute înainte de final și nu am știut să păstrăm rezultatul. Nu am fost periculoși în atac, după aia a fost oprit Lazăr pentru ofsaid și nu cred că a fost”, a declarat tehnicianul ceh.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cine vorbește, dar cineva vorbește despre tot. Tot timpul apar în presă planurile noastre tactice. Trebuie să schimbăm totul, trebuie să fim mai concentrați și să nu mai facem greșeli”, a spus Dusan Uhrin după înfrângerea din meciul Poli Iași – Dinamo 1-0.

”Pierdem pentru că nu avem destule ocazii”

”În fiecare meci sunt probleme, dar trebuie să fim mai puternici în deplasare. Pierdem pentru că nu avem destule ocazii, dar și pentru că sunt greșeli împotriva noastră”, a continuat Uhrin.

ADVERTISEMENT

”Sper ca jucătorii să nu se gândească doar la cupă, ar fi foarte rău dacă ar fi așa. Trebuie să se gândească cum să joace mai bine”, a încheiat supărat antrenorul dinamoviștilor.

Vali Lazăr, discurs extrem de dur

Dinamo a fost învinsă de Poli Iași, scor 0-1, în etapa a doua a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și mai au un avans de doar trei puncte față de formația aflată pe loc de baraj.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, mijlocașul Valentin Lazăr, proapăt adus la Dinamo în această iarnă, a avut un discurs foarte dur și a cerut schimbări la nivel de jucători, de staf tehnic și de staf administrativ.

Rednic le dă primă ieșenilor

La rândul său, Alexandru Răuță a declarat că se teme pentru retrogradarea lui Dinamo, dar în același timp speră să salveze sezonul prin Cupa României.

ADVERTISEMENT

Antrenor celor de la Poli Iași, Mircea Rednic, a anunțat că le va da o primă jucătorilor săi pentru victoria din partida cu Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: