Sport

Dușan Uhrin, debusolat total după Rapid – Dinamo 3-1: „Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj”

Dinamo a început cum nu se poate mai prost play-out-ul. Învinși de Rapid cu 3-1, „câinii roșii” sunt în continuare la șase lungimi de CS Mioveni, prima echipă care se salvează direct de la retrogradare.
13.03.2022 | 22:55
Dusan Uhrin debusolat total dupa Rapid  Dinamo 31 Trebuie sa pregatesc echipa pentru baraj
Dusan Uhrin jr. reactioneaza in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Dinamo Bucuresti, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, duminica 13 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin (54 de ani) a debutat cu stângul pe banca lui Dinamo. Noul antrenor al roș-albilor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, a pierdut derby-ul din prima etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Rapid s-a impus cu 3-1 și a obținut astfel prima victorie în fața rivalei, după 14 ani de secetă.

Dușan Uhrin a pierdut primul meci de la revenirea la Dinamo: „E imposibil să joci un fotbal bun după ce greșești în halul ăsta”

Dinamo rămâne pe loc de baraj în Casa Pariurilor Liga 1. În urma înfrângerii cu Rapid, scor 1-3, echipa lui Uhrin este pe poziția a 14-a, cu nouă puncte, nouă mai puține decât FC U Craiova. Așa-zisul noroc al „câinilor” se leagă de faptul că și oltenii au făcut egal în această etapă, cu Chindia, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Pentru tehnicianul ceh, confruntarea de la Mioveni a reprezentat a șasea sa întâlnire cu gruparea din Giulești. În urma eșecului, Uhrin are acum două victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri cu Rapid. Următorul meci al lui Dinamo se joacă duminică, 20 martie, de la ora 16:00, pe teren propriu, cu Sepsi.

„Știam că va fi un meci greu. Am făcut multe greșeli. E imposibil să joci un fotbal bun după ce greșești în halul ăsta. În repriza a doua cred că am făcut un joc foarte bun. Aș fi preferat să înscriem încă un gol și poate altfel jucam în continuare.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre vinovății. Trebuie analizată bine situația. O să vorbesc personal cu jucătorii, nu cu presa. Eu trebuie să pregătesc echipa pentru baraj.

Trebuie să îmbunătățim o grămadă de lucruri. Data trecută a fost o situație și mai grea, dar și acum e grea. Avem mulți accidentați, care sper să revină cât mai rapid.

ADVERTISEMENT

Sunt multe puncte între noi și Mioveni, având în vedere că au mai rămas doar opt meciuri. Fiecare meci este decisiv. Cu Sepsi va fi decisiv, după aceea, următoarele vor fi și ele decisive. Nu prea avem timp”, a declarat Dușan Uhrin, după Rapid – Dinamo 3-1.

Roș-albii vor rămâne fără președintele Iuliu Mureșan

Înainte de Rapid – Dinamo 1-3, FANATIK a anunțat în exclusivitate că roș-albii se vor despărți de Iuliu Murșean (68 de ani). Președintele clubului n-a fost prezent la derby pe stadionul Municipal din Mioveni.

ADVERTISEMENT

Înainte să își facă bagajele, Mureșan își dorește să rezolve mai întâi câteva probleme birocratice. Oficialul va delega semnătura și va face actele pentru ca roș-albii să obțină licența pentru sezonul 2022-2023.

ADVERTISEMENT