Fotbal intern

Dialog incredibil între Florin Prunea și Bogdan Bălănescu despre demiterea lui Dusan Uhrin. „Eu știu cum e în play-out! Trebuie să-l dăm afară cum am făcut cu Napoli la Iași!” EXCLUSIV

04.03.2020 | 15:46
Dialog incredibil intre Florin Prunea si Bogdan Balanescu despre demiterea lui Dusan Uhrin Eu stiu cum e in playout Trebuie sal dam afara cum am facut cu Napoli la Iasi EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Situația lui Dusan Uhrin nu este deloc roză la Dinamo. Chiar dacă antrenorul ceh mai are contract încă două sezoane cu roș-albii, jocul și ultimele rezultate au ridicat mari semne de întrebare.

Florin Prunea, președintele clubului, a declarat după victoria chinuită cu Academica Clinceni în sferturile Cupei României, că nu i se pare normal ca ceea ce discută el cu Dusan Uhrin și cu Ionuț Negoiță să devină public. Prunea e negat că a vorbit cu Uhrin, ceea ce este adevărat, dar FANATIK a aflat dialogul pe care președintele l-a avut cu directorul Bogdan Bălănescu după meciul cu Clinceniul.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, dialog cu Bogdan Bălănescu despre demiterea lui Dusan Uhrin: „Trebuie să-l dăm afară cum am făcut eu cu Napoli la Iași!”

Dinamo a pierdut în campionat primul meci din play-out, acasă, cu Academica Clinceni. Momentul a creat panică în rândul șefilor dinamoviști, cărora le este teamă de retrogradare.

Prosport a dezvăluit intenția lui Florin Prunea de a-l da afară pe antrenorul ceh după eșecul de acum câteva zile. A fost o discuție mai lungă în noapte între Florin Prunea și Bogdan Bălănescu, despre situația echipei în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Prunea a venit cu exemplul a ceea ce a trăit el la Iași, când a fost nevoit să renunțe la serviciile italianului Nicolo Napoli pentru a produce un șoc la echipă și a salva situația.

Eu știu ce înseamnă play-out-ul. E foarte periculos tot ce se întâmplă. Ai pierdut două-trei meciuri, ești la retrogradare! Le-am trăit pe pielea mea chestiile astea la Iași. Atunci a trebuit să-l dau afară pe Nicolo Napoli ca să trezim echipa. Acum, la Dinamo, este aceeași situație. Trebuie să-l dăm afară pe Dusan! Eu nu văd altă soluție”au fost cuvintele lui Prunea către Bălănescu în legătură cu demiterea lui Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu, omul care i-a ajutat pe Prunea și pe Bălănescu „să ajungă” la șefii PCH, pentru că aceștia nu le răspundeau la telefon!

Bogdan Bălănescu a dat impresia că e de acord cu propunerea lui Prunea, dar există un mare impediment. Care ar fi reacția fanilor din PCH dacă l-ar demite pe ceh.

„Înainte de meciurile importante sunt niște adieri de vânt. Acestea sunt discuții pe care eu le țin pentru mine. Dacă sunt alții care le fac publice, nu mi se pare normal. Nu am avut nicio convorbire cu Dusan. Eu l-am adus, sper să își încheie mandatul și să o facă cu capul sus. Indiferent de ce discutăm trebuie să rămână între noi” – Florin Prunea, după Dinamo – Clinceni 1-0

Șefii păreau încurajați de faptul că puținii suporteri din tribunele de pe „Dinamo” i-au cerut demisia antrenorului după eșecul cu ilfovenii, dar nucleul important din PCH este de altă părere. Cum nici Prunea, nici Bălănescu nu au intrare la PCH, care-i înjură vârtos pe ambii de luni de zile, a fost nevoie de un intermediar pentru a se afla și părerea galeriei. Elias nu le răspundea la telefon celor doi „grei”.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a fost cel care i-a ajutat a doua zi pe Prunea și pe Bălănescu să ajungă la Elias și compania. Iar PCH a transmis un „NU” apăsat vizavi de plecarea antrenorului în acest moment de la Dinamo. Este situația de acum, nu se știe ce se va întâmpla dacă Iașul lui Mircea Rednic, care abia așteaptă duelul cu Dinamo, i-ar bate pe câini. Dusan Uhrin merge pe un fir foarte subțire în ciuda calificării în semifinalele Cupei.

  • 1 victorie în deplasare are Dinamo în actualul sezon, 1-0 la Sepsi, cea mai slabă echipă din campionat la acest capitol
  • 2 victorii și 3 eșecuri este bilanțul lui Dusan Uhrin în 2020 în Casa Pariurilor Liga 1. Dinamo este la doar patru puncte peste locul de baraj ocupat acum de Chindia
ADVERTISEMENT