Fotbal intern

Dusan Uhrin, dezamăgit după Gaz Metan Mediaș – Dinamo 4-1: „Am făcut greșeli catastrofale! Nu dorm bine de când am venit”

23.04.2021 | 22:51
Dusan Uhrin dezamagit dupa Gaz Metan Medias  Dinamo 41 Am facut greseli catastrofale Nu dorm bine de cand am venit
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a vorbit după duelul dintre Gaz Metan și Dinamo, scor 4-1, și a încercat să explice umilința trăită în fața ardelenilor. 

Tehnicianul ceh consideră că echipa sa a făcut o partidă dezastruoasă, i-a certat pe elevii săi, despre care spune că au primit mult prea ușor golurile. Totodată, Dusan Uhrin recunoaște că situația de la club este una foarte rea, dar încă speră la salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului, Dinamo ocupă penultima poziție din campionat, loc direct retrogradabil, la un punct distanță de Poli Iași, ultima clasată din Liga 1.

Dusan Uhrin, dezamăgit după Gaz Metan Mediaș – Dinamo 4-1

Dusan Uhrin a vorbit la finalul înfrângerii cu Gaz Metan Mediaș, iar antrenorul lui Dinamo recunoaște situația critică de la clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare”:

ADVERTISEMENT

„E o situație dificilă, rezultatul e foarte rău pentru noi. Primim goluri foarte ușor și asta nu e bine. Situația e rea, era rea înainte să vin la Dinamo.

E dificil și pentru mine, dar vreau să văd mai mult de la jucători. Am făcut greșeli catastrofale, nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu înțeleg cum e posibil”.

ADVERTISEMENT

„Nu am dormit bine de când am venit la Dinamo”

Dusan Uhrin a continuat și a explicat starea pe care o are de când a preluat-o pe Dinamo, iar tehnicianul a recunoscut că nu doarme bine de când a fost numit pe banca tehnică a „câinilor”:

„Nu vorbesc despre valoare, poate ne-a lipsit și puțin noroc, Adam Nemec a avut o ocazie mare, data trecută am ratat un penalty, dar norocul nu vine când vrem noi, fiecare meci e la fel pentru noi, pentru a rămâne în prima ligă”.

ADVERTISEMENT

„Sper ca jucătorii să facă totul pentru a urca în clasament. Nu am dormit bine de când am venit, așa nu se poate merge într-o direcție bună”, a mai spus Dusan Uhrin la finalul meciului.

  • 53 de ani este vârsta lui Dusan Uhrin Jr.
ADVERTISEMENT