Sport

Este oficial! Dusan Uhrin a semnat contractul cu Dinamo și va fi pe bancă în derby-ul cu Rapid

Dusan Uhrin Jr. a susținut o conferință de presă înainte de Rapid - Dinamo, în prima etapă din play-out și a semnat contractul cu alb-roșiii imediat după.
12.03.2022 | 13:22
Este oficial Dusan Uhrin a semnat contractul cu Dinamo si va fi pe banca in derbyul cu Rapid
ADVERTISEMENT
12-03-2022
11:23

Dusan Uhrin a semnat contractul cu Dinamo

Dusan Uhrin a semnat în cele din urmă contractul cu Dinamo, după trei zile de negocieri. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare.


„A semnat Uhrin! Antrenorul principal Dusan Uhrin a semnat în urmă cu câteva momente contractul cu Dinamo București, la sediul clubului, alături de administratorul special Iuliu Mureșan. Împreuna salvăm Dinamo!”, au anunțat „câinii” pe pagina oficială de Facebook.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dusan Uhrin Jr. va fi noul antrenor al lui Dinamo în playout-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Uhrin, prima conferință de presă la Dinamo: „Fac tot ce ține de mine ca echipa să rămână în prima ligă”

Încă de când a ajuns în România, Uhrin a fost sincer și că a declarat că va fi mult mai greu în acest sezon să salveze Dinamo de la retrogradare, însă antrenorul ceh rămâne optimist că își poate îndeplini din nou obiectivul.

ADVERTISEMENT

„Sunt a treia oară aici la Dinamo și de fiecare dată când vin, Dinamo are niște probleme. Încerc să fac de fiecare dată tot ce pot ca să salvez Dinamo și mereu a fost dificil.

Sunt aici de miercuri și nu îi cunosc pe toți jucătorii, sunt mulți noi. Le transmit suporterilor că voi face tot ce voi putea pentru a salva clubul. Situația din ultimul mandat a fost asemănătoar, dar acum e și mai dificilă.

ADVERTISEMENT

Barajul este la fel de greu pentru că sunt echipe bune în liga a doua și sunt și foarte mulți jucători accidentați. Este clar că am nevoie de timp, dar suntem contracronometru”. 

Gabi Torje, dezamăgit că Rapid – Dinamo se joacă fără suporteri: „Mi-aș fi dorit să fie stadionul plin”

„Un derby chiar dacă va fi în playout. Din păcate să joacă fără suporteri. Mi-aș fi dorit să fie un stadion plin, mai ales că nu mai sunt restricții. Rapid e o echipă rănită în orgoliu, iar noi avem nevoie maximă de orice punct pentru a ne salva de la baraj. Avem un lot care poate face față în orice situație.

ADVERTISEMENT

Dacă scoteam un rezultat bun la Cluj puteam să fim favoriți. Am făcut două egaluri cu ei. Trebuie să fie dăruire maximă și să nu ieșim dezamăgiți pe teren că puteam face mai mult. Mutu e un antrenor profesionist și își face meseria unde e dorit și unde poate să ajute. Poate în viitor va fi la Dinamo sau la FCSB.

Clar că e ciudat. Avem atâtea stadioane în București. Nu am văzut în multe țări și orașe să dureze șase luni să joci pe un stadion. Noi trebuie să ne facem datoria și meseria indiferent cine e pe bancă. Nu ține de noi plecarea sau venirea unui antrenor. Nu suntem roboți și noi trebuie să ne facem 100% meseria și să ajutăm Dinamo, nu să avem noi obiectiv să plecăm la vară undeva”, a declarat Gabi Torje.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin nu a semnat încă cu Dinamo: „Am negociat foarte multe zile”

„Nu am semnat încă contractul. Îl voi semna după conferința de presă. Am negociat foarte multe zile, de miercuri până în această dimineață. Nu vreau să vorbesc de contractul meu, dar totul va fi bine.

Gabi e primul transfer pe care l-am făcut la Timișoara în 2008. Nu știam câți jucători au evoluat pentru Dinamo. E o cifră interesantă. Adrian Mutu a fost la echipa națională, am vorbit în mandatul trecut și îl cunosc foarte bine.

Nu e ușor pentru mine. Trebuie să muncesc și să îmbunătățim multe lucruri, pentru că primim multe goluri și nu înscriem. Problema noastră principală e că avem mulți accidentați și voi încerca să trimit cei mai buni jucători pe teren. Cred că voi fi pe bancă la meciul cu Rapid”, a mai spus Dusan Uhrin Jr.

ADVERTISEMENT