Sport

Dusan Uhrin amenință că pleacă de la Dinamo: “Nu pot aşa. Lumea îmi spune că sunt nebun”

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, trimite săgeți către Flavius Stoican, care a refuzat să aducă un preparator fizic, iar „câinii” se confruntă cu accidentări pe bandă rulantă.
20.03.2022 | 21:26
Dusan Uhrin ameninta ca pleaca de la Dinamo Nu pot asa Lumea imi spune ca sunt nebun
Dusan Uhrin jr. reactioneaza in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 20 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
20-03-2022
19:25

Dusan Uhrin Jr. pune condiții pentru a continua la Dinamo

Dusan Uhrin a fost descumpănit la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, deși echipa sa a obținut un punct, deși a jucat cu Irobiso fundaș central.

“Am contract pentru un an şi jumătate, dar sunt multe lucruri. Nu pot stă fără jucători, fără o structură stabilă a echipei, a clubului. Este important pentru mine să văd că clubul face ceva. Tot mai greu, da. Asta este sigur.

Nu mă întrebaţi mai multe, că sunt nebun. Toată lumea îmi spune că sunt nebun, familia nu că s-a obişnuit, dar mulţi prieteni din România mi-au spus asta. Am venit pentru ralaţia cu fanii, pentru că în mod normal nu aş fi venit niciodată. La fel, anul trecut am antrenat gratis”, a declarat Dusan Uhrinl la conferința de presă.

Dinamo a reușit un meci fără gol primit și a scos un punct în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a doua din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1.

Dusan Uhrin, copleșit de problemele de la Dinamo: „Nu putem schimba situația cu atâția jucători accidentați”

Dusan Uhrin a revenit la sistemul cu trei fundași centrali la Dinamo, care i-a adus salvarea în sezonul trecut, iar „câinii” au reușit să iasă de pe teren fără gol primit, deși a terminat meciul cu trei fundași centrali înlocuiți.

ADVERTISEMENT

„Am început rău, dar Eșanu ne-a salvat. M-am gândit imediat cu Irobiso pentru că am văzut centralii noștri Patriche și Jovanovski (n.r. Igor Jovanovic) s-au accidentat, pentru că e bun la cap, e tehnic și are un fizic bun și am decis să joace fundaș pentru că Sepsi au atacanți puternici.

Giafer nu a jucat de mult și a avut probleme fizice, a trebuit să îl înlocuiesc. E important să avem încredere, nu putem să jucăm cu toată lumea, dar chiar și cu aceste probleme medicale am jucat mai bine în repriza a doua. 

ADVERTISEMENT

Nu am câștigat de mult timp, doar cu Gaz Metan Mediaș și nu e de ajuns pentru Dinamo. Nu putem schimba situația cu atâția jucători accidentați.

Pregătirea fizica are legătură cu aceste accidentări, e și un virus la echipă și sunt jucători cu febră. O să le dau liber două zile, dar aceste două săptămâni nu sunt de ajuns”, a declarat Dusan Uhrin la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Pauza pentru meciurile echipelor naționale, gură de oxigen pentru Dusan Uhrin

Antrenorul ceh va avea la dispoziție două săptămâni pentru a-și recupera jucătorii accidentați în frunte cu Răzvan Patriche, Mirko Ivanovski sau Igor Jovanovic.

Revenit în poarta lui Dinamo, Mihai Eșanu a vorbit și el despre problemele de la echipă și faptul că Irobiso a terminat meciul ca fundaș central: „Mister a luat decizia asta pentru că ei aveau doi atacanți puternici. Restul jucătorilor care ar mai fi putut juca acolo erau foarte scunzi și cred că ăsta a fost considerentul”.

ADVERTISEMENT
Tags: