Fotbal intern

Dusan Uhrin, după calificarea lui Dinamo în ”sferturile” Cupei României: ”Putea să se termine 7-3 pentru noi. A fost un spectacol deosebit”

30.10.2019 | 22:08
Dusan Uhrin dupa calificarea lui Dinamo in sferturile Cupei Romaniei Putea sa se termine 73 pentru noi A fost un spectacol deosebit
ADVERTISEMENT

După cele trei goluri marcate deținătoarei Cupei României, Viitorul Constanța în campionat, Dinamo a marcat alte patru în optimile de finală ale ”competiției surprizelor” contra celor de la Foresta Suceava. Elevii lui Dusan Uhrin nu resimt problemele financiare de la club și continuă astfel seria rezultatelor pozitive. După meci, tehnicianul ceh a fost extrem de încântat de atmosferă și de meci.

Dusan Uhrin, după calificarea lui Dinamo în ”sferturile” Cupei României: ”Putea să se termine 7-3 pentru noi. A fost un spectacol deosebit”

Dusan Uhrin și-a felicitat echipa după victoria cu Foresta și a lăudat atmosfera din tribunele stadionului Areni din Suceava. Cehul consideră că meciul de miercuri putea aduce mult mai multe goluri pe tabelă:

ADVERTISEMENT

”Am un respect imens pentru această echipă. A fost un super-meci. Ar fi trebuit să se termine 7-3. În partea a doua am jucat mult mai bine.  Am jucat fotbal pentru fanii din tribune, pentru fanii dinamoviști, pentru toți suporterii”, a spus Uhrin.

Antrenorul ”câinilor” a vorbit şi despre situația grea de la club, după ce Ionuţ Negoiţă a anunţat că îşi vinde acțiunile pentru 1 leu: ”Nu a fost dificil să jucăm în condițiile actuale cu probleme la club pentru că noi ne-am gândit doar la meci. Ne-am concentrat 100% pe meci pentru că am vrut să jucăm fotbal. Vom face tot ce putem să jucăm bine și să luăm puncte. E bine, că 1 leu, dar nu e chiar așa, nu sunt om de afaceri, nu pot să comentez. 51% e ok, dar ce faci cu bugetul după?”, a comentat cehul.

ADVERTISEMENT