Fotbal intern

Dusan Uhrin e speriat de problemele de arbitraj din România: ”Nu am mai văzut în viaţa mea aşa ceva”

01.09.2019 | 18:33
Dusan Uhrin e speriat de problemele de arbitraj din Romania Nu am mai vazut in viata mea asa ceva

Antrenorul echipei Dinamo București, Dusan Uhrin, a declarat într-o conferință de presă înaintea partidei cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1, că e speriat de problemele de arbitraj din România. Tehnicianul ”câinilor” a vorbit despre erorile cavalerilor fluierului după incidentele de la întâlnirea dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Dusan Uhrin e speriat de problemele de arbitraj din România: ”Îmi e un pic teamă”

”Ieri a fost un meci dificil între Astra Giurgiu şi CFR Cluj şi am văzut ce s-a întâmplat. În fiecare meci e un penalty, nu am mai văzut în viaţa mea aşa ceva. Chiar în fiecare meci. Aşa că vom vedea… Pot să spun că îmi e un pic teamă când jucăm în careul nostru”, a spus Dusan Uhrin, speriat de problemele de arbitraj din România.

Tehnicianul ceh a vorbit și despre întâlnirea cu Sepsi: ”Sepsi nu a marcat multe goluri, dar nici nu a primit multe goluri. Au multe remize, iar dacă vrem să câştigăm trebuie să înscriem minimum două goluri. Ei au marcat de fiecare dată cel puţin un gol. Mai este o zi pentru a transfera jucători, dar nu este important pentru mine. Lucrez cu jucătorii pe care îi am, iar asta este mult mai important pentru mine”.

Dusan Uhrin îl felicită pe Dan Nistor pentru golul marcat în meciul Dinamo – Hermannstadt

”Nu mă gândesc la cupele europene”

Dusan Uhrin este dezamăgit de faptul că Dinamo nu are jucători convocați la echipa națională de seniori: ”Deocamdată mă concentrez pe următorul meci, nu mă gândesc la o participare în cupele europene. În plus, acum nu avem o poziţie bună în clasament încât să vorbim de Europa League. Sunt dezamăgit că nu avem jucători la naţională. Avem doar doi jucători la echipa de tineret. Trebuie să muncim mai mult şi echipa să ofere naţionalei mai mulţi jucători. Cred că jucătorii mei au calitate, dar acum asta este situaţia”.

Partida Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Dinamo București, din etapa a opta a Casei Pariurilor Liga 1, se va disputa luni, 2 septembrie, de la ora 21:00, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. ”Câinii” au obținut prima victorie cu Dusan Uhrin pe banca tehnică în etapa precedentă, când au trecut acasă de FC Hermannstadt, scor 3-0.