Fotbal intern

Dusan Uhrin, îngrijorat după eliminarea lui Dinamo din Cupa României: „Acum trebuie să scăpăm de baraj!”

11.05.2021 | 23:25
Dusan Uhrin ingrijorat dupa eliminarea lui Dinamo din Cupa Romaniei Acum trebuie sa scapam de baraj
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin Jr. a vorbit la finalul partidei dintre Dinamo și Astra Giurgiu, „câinii” ratând calificarea în finala Cupei României la loviturile de departajare, după ce reușiseră să egaleze la general, în urma golului marcat de Andrei Radu din minutul 89. Uhrin este îngrijorat după eliminarea din Cupa României și speră ca echipa lui să evite barajul și să se salveze direct de la retrogradare.

Tehnicianul ceh își felicită elevii pentru partida făcută, se bucură pentru că echipa sa nu a primit gol și speră ca la următorul meci din play-out, Sorescu și compania să reușească să obțină victoria.

ADVERTISEMENT

Obiectivul principal al lui Dinamo rămâne salvarea de la retrogradare, iar următorul duel al „alb-roșilor” din play-out este împotriva lui FC Argeș.

Dusan Uhrin, îngrijorat după eliminarea lui Dinamo din Cupa României

Dusan Uhrin a vorbit la finalul partidei dramatice dintre Dinamo și Astra Giurgiu, meci în care „câinii” au fost la un penalty distanță de a se califica în finala Cupei României, Andreas Mihaiu ratând în două rânduri, penalty-ul său fiind repetat, pentru că Maximilian Popa nu a ținut ambele picioare pe linia porții în timpul executării loviturii de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte aproape. E trist, ce pot să spun… e loteria penalty-urilor. Am jucat bine, am jucat bine de la început.

Astra e o echipă bună, am înscris un gol cu noroc, dar trebuia să înscriem mai multe goluri. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciurile din campionat”, a declarat Dusan Uhrin la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

În tur, Astra Giurgiu s-a impus cu 1-0 în fața lui Dinamo, după reușita lui Sulejman Krpic, din minutul 4 al confruntării. Atunci, antrenorul giurgiuvenilor era Eugen Neagoe, iar la partida retur, pe banca tehnică a stat Ionuț Badea, aflat la primul meci de când a preluat echipa.

  • 53 de ani este vârsta lui Dusan Uhrin Jr.

„Trebuie să ne concentrăm să scăpăm de baraj!”

Dusan Uhrin a continuat și a anunțat obiectivul „câinilor” pentru ultimele două partide din play-out, antrenorul speră ca elevii săi să reușească să se salveze de la retrogradare, dar să evite și barajul:

ADVERTISEMENT

Suntem mai mult obosiți psihic. Meci după meci trebuie să ne concentrăm și să scăpăm de baraj. După meciul ăsta, nu pot să vorbesc despre speculațiile privindu-l pe Paul Anton”.

Dinamo mai are de disputat două jocuri în play-out, împotriva lui FC Argeș și a Chindiei Târgoviște, iar în momentul de față, „câinii” sunt pe locul 11, cu 27 de puncte.

În urma rezultatului, Astra Giurgiu va juca finala Cupei României împotriva câștigătoarei duelului dintre Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT
Tags: