Fotbal intern

Dusan Uhrin, invidios pe Dan Petrescu înainte de Dinamo – CFR Cluj: “Are atâția jucători, nu știu de unde îi scoate!”

09.11.2019 | 21:21
Dusan Uhrin, invidios pe Dan Petrescu înainte de Dinamo - CFR Cluj:
Dusan Uhrin, invidios pe Dan Petrescu înainte de Dinamo - CFR Cluj: "Are atâția jucători, nu știu de unde îi scoate!". Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 19:00, în ”Ștefan cel Mare”, Dinamo va primi vizita campioanei en-titre CFR Cluj, în cel mai interesant meci al etapei a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1. Înainte de acest duel, cei doi antrenori, Dusan Uhrin și Dan Petrescu, și-au trimis unul altuia declarații laudative.

Dusan Uhrin, invidios pe Dan Petrescu înainte de Dinamo – CFR Cluj: “Are atâţia jucători, nu ştiu de unde îi scoate!”

Dan Petrescu a prefațat duelul cu Dinamo din capitală și l-a ridicat în slăvi pe antrenorul ”câinilor”, Dusan Uhrin, despre care a spus că a realizat ceva magic la echipe alb-roșie. Cehul nu a rămas dator cu laudele și i-a oferit o replică la fel de elegantă. Tehnicianul lui Dinamo e uimit de capacitatea lui Petrescu de a-și motiva jucătorii. Acesta nu înțelege de unde scoate ”Bursucul” atâția jucători buni.

”Nu cred că am făcut minuni. El a făcut minuni cu CFR Cluj, pentru că s-a calificat în Europa League în acest sezon, un obiectiv foarte mare, şi a jucat foarte bine în Europa League. Are jucători foarte buni, nici nu ştiu unde i-a găsit, dar ar putea afișa foarte bine două echipe. Nu vreau să vorbesc despre o primă echipă şi o echipă de rezerve, pentru că toată lumea joacă la fel de bine. Şi a jucat aceste două competiţii foarte bine”, a spus Uhrin la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că o vede pe CFR Cluj ca fiind o echipă redutabilă, Uhrin speră să câștige meciul de duminică: ”Obiectivul nostru, ţinând cont că jucăm acasă, este să luăm cele trei puncte. Dar ştim că va fi foarte dificil. Nu cred că jucătorii CFR-ului vor fi obosiţi, pentru că sunt obişnuiţi să joace meciuri puternice de trei ori pe săptămână”, a mai spus tehnicianul ceh.

Dinamo vs. CFR Cluj, un meci foarte important pentru gazde

Indiferent de rezultat, CFR Cluj va rămâne pe locul 1 la finalul rundei a 16-a în ierarhia din Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii au profitat de pașii greșiți făcuți de Viitorul și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mult mai importante sunt punctele pentru dinamoviști. Înainte de această etapă, trupa lui Uhrin era pe 9 în clasament, cu 20 de puncte, la trei în spatele celor de la Gaz Metan Mediaș, echipa de pe locul 6, ultima poziție care duce în play-off.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri