Fotbal intern

Dușan Uhrin, irascibil când a fost întrebat dacă rămâne la Dinamo: „Mă întrebați chestii stupide, nu am ce să răspund”

16.02.2020 | 23:09
Dusan Uhrin irascibil cand a fost intrebat daca ramane la Dinamo Ma intrebati chestii stupide nu am ce sa raspund
ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin a părut un antrenor îngrijorat la finele meciului cu FCSB, cu toate că echipa sa a câștigat un derby extrem de important pentru suporteri. Chiar și așa, ratarea play-off-ului dar și situația financiară precară de la Dinamo îl pun pe gânduri pe Uhrin.

Dușan Uhrin, irascibil când a fost întrebat dacă rămâne la Dinamo

Antrenorul lui Dinamo a evitat să răspundă dacă va rămâne în „Groapă”, fiind vizibil afectat de faptul că echipa sa a ratat play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Din păcate cu această victorie nu putem ajunge în play-off. Da, am încercat să joc cu Sin la antrenamente și a dat randament. Ne-am concentrat pe fiecare moment al jocului.

Nu am fost foarte fericit pe atacanți, pe faza noastră de atac în general, pentru că nu am reușit mai multe combinații în față.

ADVERTISEMENT

Lazăr avea nevoie de timp de acomodare, era normal. Lazăr știam că e un jucător bun, că e o soluție bună și pe viitor va fi și mai bun.

Suntem supărați că nu mai jucăm încă două meciuri cu FCSB în play-off, ați văzut ce înseamnă astfel de meciuri pentru fani și toată lumea”, a explicat Uhrin la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul și-ar dori ca echipa sa să joace mereu pe Arena Națională și a fost extrem de irascibil atunci când a fost întrebat dacă rămâne la Dinamo.

Pe Arena Națională vin mai mulți fani decât pe stadionul nostru, iarba e verde aici, se poate juca un fotbal mult mai bun. Dacă rămân la Dinamo? Acum după o victorie, mă întrebați chestii stupide, nu am ce să răspund”, a declarat tehnicianul dinamovist.

ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin a amenințat că pleacă de la Dinamo în trecut. Cehul e nemulțumit în special pe situația financiară precară a clubului și pare să-și fi pierdut răbdarea.

ADVERTISEMENT