Fotbal intern

Dusan Uhrin își aduce elevii cu picioarele pe pământ după Poli Iași – Dinamo 1-2: „Încă nu s-a terminat”

05.05.2021 | 19:09
Dusan Uhrin isi aduce elevii cu picioarele pe pamant dupa Poli Iasi  Dinamo 12 Inca nu sa terminat
ADVERTISEMENT

Victoria obținută pe teren propriu, scor 2-1, în fața codașei Poli Iași o duce pe Dinamo în zona „verde” a clasamentului și menține vii speranțele într-o nouă salvare de la retrogradare, cu doar trei etape rămase din acest play-out.

La finalul partidei din „Ștefan cel Mare”, Dusan Uhrin și-a îndemnat, însă, elevii să rămână cu picioarele pe pământ. „Încă nu s-a terminat, nu am rezolvat nimic. Mai avem trei meciuri grele”, a avertizat tehnicianul ceh.

ADVERTISEMENT

Cu succesul din această seară, alb-roșii acumulează 24 de puncte și urcă pe locul 11, la  o lungime peste prima poziție care duce la baraj, ocupată acum de FC Viitorul. Îi așteaptă, însă, un meci la fel de dificil, contra celor de la Hermannstadt.

A fost un meci foarte dificil pentru noi. Am insistat și la pauză că trebuie să menținem același ritm și același nivel și în repriza a doua. Trebuie și în etapa viitoare, cu Hermannstadt să luăm cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Am avut probleme la cornere, n-am acoperit bine terenul, nu l-am marcat bine pe numărul 9 de la Iași (n.r – Zajmovic), dar a crescut nivelul de încredere în rândul echipei.

Sunt bucuros pentru Morsey că a înscris al doilea gol. Nu vreau să vorbesc pentru bonusuri, noi jucăm pentru sentimentele noastre, să ne simțim bine la fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit, e bine, avem trei victorii la rând. Avem trei zile, apoi meciul de cupă, este un program foarte încărcat. Încă nu s-a terminat, nu am rezolvat nimic. Mai avem trei meciuri grele”, a declarat Dusan Uhrin la finalul meciului cu Poli Iași.

Patrick Ekeng nu a fost uitat. Moment emoționant în memoria regretatului fotbalist

În altă ordine de idei, dinamoviștii au pregătit un moment emoționant în memoria lui Patrick Ekeng, mijlocașul camerunez care s-a stins din viață pe 6 mai 2016, în urma unui stop cardio-respirator suferit chiar în timpul unui meci din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Imediat după primul gol al meciului, Deian Sorescu a mers la marginea terenului, pentru a lua un tricou alb inscripționat cu numele lui Ekeng și numărul sub care a evoluat în „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT