Fotbal intern

Dusan Uhrin l-a impresionat pe Cornel Dinu. “N-am văzut de mult timp așa ceva la Dinamo!”

03.09.2019 | 08:22
Dusan Uhrin la impresionat pe Cornel Dinu Nam vazut de mult timp asa ceva la Dinamo

Cornel Dinu este cunoscut că nu menajează pe nimeni din lumea fotbalului românesc, dar fostul selecționer al echipei naționale a României a rămas plăcut impresionat de Dusan Uhrin, actualul antrenor al formației din Ștefan cel Mare care a reușit să schimbe fața echipei Dinamo București într-un timp scurt.

Cum l-a impresionat Dusan Uhrin pe Cornel Dinu

“Procurorul” a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dusan Uhrin după meciul câștigat de Dinamo în fața celor de la Sepsi OSK, scor 1-0, pe stadionul din Sfântu Gheorghe. După victoria din etapa a 8-a, formația din Ștefan cel Mare a urcat pe locul 9, cu 9 puncte, la egalitate cu Hermannstadt și Sepsi OSK și a bifat a treia victorie din sezonul 2019 – 2020.

“Uhrin e omul care a adus fotbal la Dinamo. Face o echipă competitivă cu o formație dinamică, ceea ce nu am văzut la Dinamo de mult timp. În ultimii 5-6 ani, antrenorii au făcut lucruri împotriva logicii dinamicii. Uhrin, care are o pregătire incontestabilă, a făcut unele lucruri bune în România”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Fază de joc din meciul disputat de Sepsi OSK cu Dinamo, scor 0-1, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
Fază de joc din meciul disputat de Sepsi OSK cu Dinamo, scor 0-1, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu

Dinu l-a lăudat pe Uhrin și după victoria lui Dinamo cu Hermannstadt

Nu e prima dată când Cornel Dinu îl laudă pe Dusan Uhrin. Fostul selecționer al echipei naționale a României a avut un discurs asemănător la adresa antrenorului din Ștefan cel Mare și după victoria reușită de Dinamo în fața lui Hermannstadt, scor 3-0. 

  • 5 înfrângeri în 8 meciuri are Dinamo București în 8 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1

“După câțiva ani, am văzut și eu un prim antrenor care vine din totul altă școală, o școală coresctă, o școală bine făcută, care alcătuiește o formație după ceea ce înseamnă criterii de dinamică tactică”, a declarat Cornel Dinu, conform Telekom Sport, după meciul câștigat de Dinamo cu Hermannstadt.