Dusan Uhrin consideră echitabil egalul cu FCSB și e impresionat de atmosfera din tribune: ”A fost mai spectaculos decât la Slavia Praga – Sparta Praga”

Adrian Baciu   
în Casa Pariurilor Liga 1
05/10/2019, 23:29
Dusan Uhrin consideră echitabil egalul cu FCSB și e impresionat de atmosfera din tribune: ”A fost mai spectaculos decât la Slavia Praga – Sparta Praga”
Dusan Uhrin, mulțumit de rezultatul cu FCSB și impresionat de atmosfera din tribune: ”A fost mai spectaculos decât la Slavia  - Sparta”. Sursa foto: sportpictures.eu

La fel ca în ultimele trei meciuri directe din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB și Dinamo au dat-o din nou la pace în Derby de România. De această dată a fost un 1-1 extrem de spectaculos, cu multe ocazii de ambele părți.

Dusan Uhrin, mulțumit de rezultatul cu FCSB și impresionat de atmosfera din tribune: ”A fost mai spectaculos decât la Slavia  – Sparta”

Dacă Bogdan Vintilă spune că remiza din derby-ul cu Dinamo este un rezultat injust, omologul său din Ștefan cel Mare, cehul Dusan Uhrin, consideră rezultatul unul bun pentru echipa sa.

”A fost un meci foarte dificil. Cred că e un rezultat foarte bun pentru toată lumea. Și noi puteam câștiga, și ei. Au fost ocazii de ambele părți. Calitativ, a fost un meci foarte bun. Am avut ocazii. Și ei au avut. Ne-am pierdut concentrarea și le-am permis să marcheze golul egalizator. Jucătorii mei au dat 100% în meciul de azi.”

Uhrin a avut numai cuvinte mari pentru fanii din tribunele Arenei Naționale. Cehul spune că atmosfera din București o depășește pe cea de la derby-ul orașului Praga: ”Mulțumesc fanilor pentru atmosfera fantastică. A fost mai spectaculos decât la Slavia Praga – Sparta Praga, unde vin doar 20,000 de fani.”, a lăudat cehul prestația suporterilor.

  • 30.000 de fani steliști și dinamoviști au asistat din tribunele Arenei Naționale la derby-ul FCSB – Dinamo
FCSB și Dinamo, încă în zona play-out după remiza din derby
FCSB și Dinamo, încă în zona play-out după remiza din derby. Sursa foto: sportpictures.eu

FCSB și Dinamo, încă în zona play-out după remiza din derby

FCSB și Dinamo au oferit un meci spectaculos în derby-ul campionatului, însă remiza de duminică nu le ajută foarte mult în clasament. Cele două echipe rămân încă sub linia roșie dintre play-off și play-out. Dacă FCSB este pe locul 9, cu 15 puncte, echipa alb-roșie e imediat dedesubt, pe locul 10, cu 14 puncte.

Închide ×