Dusan Uhrin mută atenția pe arbitraj după înfrângerea cu Voluntari: „Nu ne lasă să jucăm. Dacă asta nu este intenție…”

Francisc Oprea   
în Dinamo
09/02/2020, 19:31
Dusan Uhrin mută atenția pe arbitraj după înfrângerea cu Voluntari: „Nu ne lasă să jucăm. Dacă asta nu este intenție…”
Dinamo a pierdut cu 1-2 la Voluntari. Sursă Foto: Sportpictures

Dusan Uhrin a criticat dur arbitrii meciului Voluntari – Dinamo, pierdut de echipa sa cu 1-2. Antrenorul „câinilor” consideră că centralul Adrian Cojocaru ar fi trebuit să acorde două lovituri de pedeapsă pentru „câini”, iar deciziile luate de brigadă au influențat decisiv rezultatul de pe „Anghel Iordănescu”.

Dusan Uhrin critică arbitrii

Dinamo a pierdut meciul cu Voluntari și, în același timp, șansele reale de a termina în primele șase la finalul sezonului regular.

După 1-2 pe „Anghel Iordănescu”, Dusan Uhrin a criticat dur brigada de arbitri condusă de Adrian Cojocaru, despre care spune că a influențat decisiv atât rezultatul de la Voluntari, cât și scorurile din alte meciuri ale lui Dinamo din această stagiune.

Am avut 1-0, arbitrul nu ne-a dat un penalty, asta este realitatea, am avut două penalty-uri care nu ni s-au dat. Dacă asta nu este intenție… eu nu mai știu ce să zic. Sunt foarte supărat, mereu se întâmplă așa.

Am pierdut din cauza greșelii arbitrilor, ăsta este adevărul. Nu vorbesc dacă este corect sau nu rezultaul, dar sunt foarte nervos din cauza arbitrilor, a fost o prestație lamentabilă a arbitrilor. Nu mai contează șansele la play-off, dar dacă arbitrii nu ne lasă să jucăm, este foarte greu.

Noi încercăm să ne concentrăm pe fiecare meci și apoi pierdem așa. Deciziile arbitrilor au schimbat meciurile, au influențat rezultatele. Nu cred că vom avea o problemă cu suporterii la derby. Cu Voluntari am jucat bine, am avut foarte multe ocazii pe care le-am ratat, sunt greșelile noastre.

Este foarte greu să le spun ceva suporterilor, ei mereu sunt alături de noi, sper să fie și la meciul cu FCSB. Nu știu cum voi juca în derby, trebuie să reurmăresc meciul cu Voluntari. Vom găsi o soluție în locul lui Mihai Popescu”, a declarat Dusan Uhrin.

Program dificil pentru Dinamo în ultimele două etape

După înfrângerea cu Voluntari, Dinamo este pe locul nouă în Liga 1, la șase puncte de Gaz Metan Mediaș, ocupanta ultimei poziții de play-off, care poate fi devansată de FC Botoșani, în cazul unui succes în meciul de luni cu Hermannstadt.

În ultimele două runde ale sezonului regular, echipa lui Dusan Uhrin întâlnește FCSB pe teren propriu și Gaz Metan, la Mediaș.

Pentru a spera la play-off, Dinamo are nevoie să obțină maximum de puncte, iar FC Botoșani să piardă cele trei meciuri pe care le are de disputat, cu Hermannstadt, Sepsi și Poli Iași.

Închide ×