Fotbal intern

Dusan Uhrin, neînvins în al treilea meci în acest sezon cu FCSB: ”Am pierdut două puncte”

21.06.2020 | 22:40
Dusan Uhrin neinvins in al treilea meci in acest sezon cu FCSB Am pierdut doua puncte
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, Dusan Uhrin, este neînvins în cele trei meciuri jucate în acest sezon cu FCSB, după ce partida de pe Arena Națională s-a încheiat nedecis.

Gaz Metan Mediaș a scos un 2-2 la ultima fază, dar tehnicianul ceh este nemulțumit de rezultat și consideră că formația sa ar fi meritat victoria.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt satisfăcut de acest meci. Cu siguranță trebuie să avem mai multă atenție în ofensivă, să avem pase mai bine acolo, să nu fim egoiști și să nu mai ratăm atât de mult”, a declarat cehul.

Dusan Uhrin rămâne neînvins cu FCSB

Dusan Uhrin are un parcurs foarte bun în meciurile din acest sezon cu FCSB și rămâne neînvins în fața ”roș-albaștrilor”, după 1-1 și 2-1 în partidele când pregătea Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Astăzi am pierdut două puncte. Nu este problema mea ce se întâmplă la FCSB și noi avem jucători care își termină contractele la sfârșitul acestei luni. Avem motivație, pentru că vrem să obținem cel mai bun loc posibil”, consideră Uhrin după 2-2 cu FCSB.

”Am noroc în meciurile cu FCSB, de aceea nu pierd cu ei. Sper ca Dinamo să treacă de FCSB în Cupa României, dar e foarte greu”, a mai afirmat cehul.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a obținut un punct cu golul lui Nielsen din minutul 94

Dușan Uhrin este la al doilea meci pe banca Mediașului. A debutat la Giurgiu, acum 6 zile, când a venit direct de la aeroport și s-a prezentat la meciul cu Astra.

Atunci a fost 0-0, acum, împotriva FCSB-ului pe Arena Națională, cehul a obținut un 2-2 cu un gol marcat de fundașul Nielsen în al patrulea minut de prelungiri. Nielsen este la primele minute în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin și Gaz Metan Mediaș nu vor putea juca în cupele europene în sezonul viitor, pentru că ardelenii nu au licență. În acest moment, cu 25 de puncte, Mediașul este pe locul 5, cu 6 etape înainte de final.

 

ADVERTISEMENT