ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dusan Uhrin, nemulțumit de evoluția lui Dinamo cu Poli Iași: „După o oră am început și noi să jucăm ceva”

Autor: Francisc Oprea | 29.11.2019 | 23:01
Dusan Uhrin, nemulțumit de evoluția lui Dinamo cu Poli Iași: „După o oră am început și noi să jucăm ceva”
Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo. Sursă Foto: Sportpictures

Dusan Uhrin s-a declarat nemulțumit de prestația elevilor săi din prima repriză a meciului cu Poli Iași, câștigat cu 1-0 după golul marcat de Slavko Perovic în minutul 48. Antrenorul ceh declară că Diego Fabbrini, indisponibil din cauza unei accidentări, a revenit la antrenamente și, în curând, speră să poată evolua.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin, nemulțumit de prestația lui Dinamo din meciul cu Poli Iași

Dusan Uhrin susține că jocul lui Dinamo din primele 60 de minute ale meciului cu Poli Iași a lăsat de dorit, iar lipsa de ocazii a fost cauzată de buna organizare defensivă a adversarului. Antrenorul ceh susține că atmosfera din vestiar a fost tensionată, dar nu s-au folosit „cuvinte grele”.

A fost foarte greu, pentru că n-am jucat deloc bine în prima repriză. După o oră am început și noi să jucăm ceva. În prima repriză nu ne-a ieșit deloc tranziția pozitivă, n-am reușit deloc să avem ocazii, nu am avut spații, dar am fost convins că vom reuși să vom câștiga.

ADVERTISEMENT

Fabbrini deja lipsește de o lună și jumătate, se antrenează normal, sper că în curând va reveni pe gazon. Am fost cât se putea de calmi în vestiar, nu au fost cuvinte grele, cu toate că în prima repriză am fost destul de nervoși”, a declarat Dusan Uhrin după meciul cu Poli Iași.

După victoria cu Poli Iași, care a adus-o la două puncte de play-off, Dinamo întâlnește Chindia etapa viitoare, într-un meci programat miercuri, 4 decembrie, de la ora 20:30. Echipa din Târgoviște a câștigat primul meci disputat contra lui Dinamo în acest sezon, scor 3-2 în runda a șasea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!