Sport

Dusan Uhrin nu cedează după înfrângerea cu U Cluj: “Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul!”

Dinamo a pierdut cu 0-2 meciul tur cu U Cluj şi este la un pas de retrogradarea în liga secundă. Dusan Uhrin a fost foarte supărat la finalul meciului, spunând că elevii lui mai au 90 de minute să salveze sezonul.
21.05.2022 | 22:52
Dusan Uhrin nu cedeaza dupa infrangerea cu U Cluj Mai avem 90 de minute sa intoarcem rezultatul
Dusan Uhrin, pe banca celor de la Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost îngenuncheată de Universitatea Cluj în primul meci din barajul pentru menţinerea-retrogradarea din Casa Pariurilor Liga 1. Remacle şi Boiciuc au înscris golurile unei victorii pentru “Şepcile roşii”.

Dusan Uhrin nu cedează după înfrângerea cu U Cluj: “Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul”

Dusan Uhrin a declarat la finalul meciului că echipa sa mai are 90 de minute să întoarcă rezultatul, spunând că jucătorii trebuie să demonstreze pe teren:

ADVERTISEMENT

“Nu am fost agresivi încă de la început. Nu este un rezultat prea bun pentru noi. În a doua repriză am început să jucăm mai bine, dar nu am reuşit să înscriem. Era important să înscriem.

Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul. Trebuie să întoarcem rezultatul. A fost un discurs mai dur la pauză, am început bine în partea a doua, dar nu am marcat.

ADVERTISEMENT

“Nu prea am simţit atmosfera că eram concentrat pe meci”

E 2-0, mai avem un meci acasă. Două bare nu ajung. A fost dificil, U Cluj a jucat bine.  Acum trebuie să ne revenim, să întoarcem. Vorbesc între ei, dar jucătorii trebuie să demonstreze pe teren.

Nu prea am simţit atmosfera că eram concentrat pe meci. Este clar că trebuie să fim mai agresivi în retur, să avem o altă atitudine”, a spus Uhrin la final.

ADVERTISEMENT

Dinamo trebuie să câştige la trei goluri diferenţă!

Dinamo este cu un pas în liga secundă. “Câinii” au nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru a rămâne în Casa Pariurilor Liga 1.

Înaintea meciurilor de baraj, FRF a anunţat că regula golurilor în deplasarea a fost abolită, astfel, chiar dacă U Cluj va marca în retur, golul nu va avea o valoare dublă, cum se întâmpla până în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Confruntarea retur va avea loc pe stadionul Dinamo, duminică, 29 mai. Poate fi ultimul meci din istorie pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, care urmează să fie demolat şi reconstruit.

ADVERTISEMENT