Sport

Culisele numirii lui Dusan Uhrin la Dinamo: “Este clar că a contat susţinerea importantă a fanilor! Dar nu pun ei antrenorul!”. Exclusiv

Dusan Uhrin a revenit la Dinamo pentru al treilea mandat. Tehnicianul i-a luat locul lui Flavius Stoican, fiind conctactat de fani pentru a prelua echipa înainte de play-out.
11.03.2022 | 22:53
Culisele numirii lui Dusan Uhrin la Dinamo Este clar ca a contat sustinerea importanta a fanilor Dar nu pun ei antrenorul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a revenit la Dinamo pentru al treilea mandat şi a preluat echipa înainte de startul din play-out. Este a cincea schimbare de antrenor pentru “câini” în actuala stagiune şi oficialii speră ca asta să fie mutarea câştigătoare.

Culisele numirii lui Dusan Uhrin la Dinamo! Fanii au pus presiune pentru demiterea lui Stoican

Tehnicianul ceh este favoritul fanilor, având o relaţie strânsă cu galeria dinamovistă. De altfel, aceştia au pus presiune pe Flavius Stoican, antrenor care a plecat după înfrângerea cu CFR Cluj din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a declarat în FANATIK că în numirea lui Dusan Uhrin a contat şi susţinerea masivă de care se bucură din partea DDB, însă a subliniat că nu suporterii numesc antrenorii la Dinamo:

“Este clar că a contat susţinerea importantă pentru numirea sa, dar antrenorul nu e pus de suporteri”

“Dusan Uhrin a fost propulsat de fani pentru a prelua echipa şi este clar că a contat susţinerea importantă pentru numirea sa. Dar antrenorul nu este pus de suporteri.

ADVERTISEMENT

Clubul are o conducere care se ocupă de aceste lucruri şi Dusan Uhrin a fost numit pentru că, în acest moment, reprezintă cea mai bună soluţie pentru Dinamo”, a explicat Zăvăleanu.

Uhrin revine pe banca lui Dinamo după 8 luni!

Dusan Uhrin revine la Dinamo după 8 luni. Tehnicianul ceh a plecat în luna iulie a anului trecut de la echipă chiar cu o săptămână înaintea debutului de sezon în Casa Pariurilor Liga 1. A fost numit atunci un alt “favorit” al suporterilor, Dario Bonetti.

ADVERTISEMENT

În stagiunea trecută, Uhrin a salvat echipa de la retrogradare, însă nu a mai continuat la cârma clubului, fiind nemulţumit de problemele cu care se confrunta Dinamo înaintea sezonului. În acel moment, la club existau multe restanţe financiare şi transferurile erau blocate după un proces pierdut la FIFA.

Dinamo luptă din nou pentru salvarea de la retrogradare

Deşi este un club stabil din punct de vedere financiar în acest moment, Dinamo are un sezon foarte slab. “Câinii” au profitat de problemele financiare ale Academicii Clinceni şi ale celor de la Gaz Metan şi au urcat pe locurile de baraj.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin îşi începe al treilea mandat la Dinamo, duminică, de la ora 20:30, în derby-ul cu Rapid. Meciul se va desfăşura fără spectatori pe stadionul din Mioveni.

“Pentru fani m-am întors, a fost foarte rapid totul. M-au sunat și azi ne întâlnim. Sunt jucători noi, am văzut Dinamo cum joacă de multe ori, dar nu pot spune mai multe pentru că trebuie să vorbesc cu ei mai întâi”, Dusan Uhrin 

  • 3 este numărul de mandate ale lui Dusan Uhrin pe banca lui Dinamo
  • 8 luni au trecut de la plecarea lui Uhrin de la echipă
ADVERTISEMENT