Sport

Dusan Uhrin, pesimist înaintea barajului după Dinamo – UTA 1-1: „Sezonul a fost o catastrofă!”

Dusan Uhrin este pesimist înaintea barajului după remiza obținută de Dinamo pe teren propriu cu UTA, scor 1-1, fiind mulțumit de jocul elevilor săi, în schimb.
13.05.2022 | 23:40
Dusan Uhrin pesimist inaintea barajului dupa Dinamo  UTA 11 Sezonul a fost o catastrofa
Dusan Uhrin, optimist în privința barajului după Dinamo - UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul ceh este de părere că jucătorii trebuie să fie concentrați pentru că la baraj se poate întâmpla orice, indiferent de tradiția echipei.

Dusan Uhrin, pesimist înaintea barajului după Dinamo – UTA

Dusan Uhrin este pesimist înainte de barajul pentru rămânerea în Casa Pariurilor Liga 1 și crede că Dinamo se va salva de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul ceh a vorbit și despre accidentarea lui Mirko Ivanovski, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, despre care spune că este incert pentru baraj:

Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme.

ADVERTISEMENT

Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme”.

„Nu am cu nimeni până acum despe asta (n.r.: referitor la bani). Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic”, a mai spus Dusan Uhrin.

„Se joacă viitorul clubului!”

Alexandru Răuță a vorbit și el despre barajul lui Dinamo și a spus că se va juca viitorul clubului: Cred că am fi meritat mai mult astăzi. UTA a dat gol la primul șut pe poartă, noi am avut 3-4 oportunități mari de a marca în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Ne gândim la baraj, până la urmă jucăm soarta clubului, soarta noastră. Știm că ne așteaptă o dublă grea”.

„Este cel mai greu moment pentru acest club, dacă mergem la baraj. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Cred că nu vom avea probleme în dublă manșă, dacă vom fi toți 100% din punct de vedere fizic. Nu contează cu cine jucăm la baraj.

Suntem Dinamo, nu avem voie să pierdem barajul. Da, se joacă și viitorul clubului, dacă vom retrograda va fi foarte greu să mai continue clubul. Dar știu ce putere avem și nu cred că merităm locul de baraj.

Nu i-am băgat în seamă pe suporterii de la Steaua. Îi invit să-și vadă de echipa lor, sunt la Liga 2, întâi să promoveze și după aia să stea de vorbă cu noi. Sunt la Liga 2, n-avem ce discuta cu ei”, a mai spus Răuță.

ADVERTISEMENT