Fotbal intern

Dusan Uhrin, susținut la Dinamo de Cornel Dinu! Prunea și Dănciulescu aveau și alți antrenori pe listă. EXCLUSIV

04.10.2019 | 19:29
Dusan Uhrin sustinut la Dinamo de Cornel Dinu Prunea si Danciulescu aveau si alti antrenori pe lista EXCLUSIV
Dusan Uhrin, propus la Dinamo de Cornel Dinu! Prunea și Dănciulescu aveau și alți antrenori pe listă. EXCLUSIV FOTO: Riccardo Piscitelli felicitat de Mattia Montini si Dusan Uhrin meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a fost numit antrenor la Dinamo după un început nefast de sezon al “câinilor”. În etapa a doua, Eugen Neagoe a făcut un infarct pe bancă în meciul cu U Craiova, pierdut cu 0-2, iar intervenția promptă a medicilor i-au salvat viața. Însă, Neagoe nu a putut continua la Dinamo și alegerea unui nou antrenor nu a fost o misiune ușoară pentru cei din conducerea clubului. 

Dusan Uhrin, susținut la Dinamo de Cornel Dinu! Prunea și Danciu, tentați și de Bonetti

S-a vorbit despre Viorel Moldovan și Leo Grozavu, însă discuțiile nu s-au concretizat și secundul lui Neagoe, Sebastian Moga, a stat pe bancă în meciurile cu CFR Cluj, Academica Clinceni și Poli Iași. Pe lista lui Prunea și Dănciulescu se aflau Dusan Uhrin și Dario Bonetti, alături de alte nume, iar FANATIK a aflat că factorul decisiv pentru alegerea lui Uhrin pentru banca tehnică l-a reprezentat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Dinu le-a recomandat conducătorilor dinamoviști varianta Dusan Uhrin, deși Prunea și Dănciulescu erau tentați și de varianta Bonetti. “Procurorul” a considerat că la Dinamo este nevoie de o mână forte, un antrenor care să aducă disciplină la echipă și antrenorul ceh se potrivea profilului. 

Dusan Uhrin, propus la Dinamo de Cornel Dinu! Prunea și Dănciulescu aveau și alți antrenori pe listă. EXCLUSIV
Dusan Uhrin, propus la Dinamo de Cornel Dinu! Prunea și Dănciulescu aveau și alți antrenori pe listă. EXCLUSIV. FOTO: Cornel Dinu

Uhrin, liber de contract și tentat de o revenire în fotbalul românesc după 10 ani!

În plus, Dusan Uhrin era liber de contract și a fost tentat de o revenire în fotbalul românesc. Recomandarea lui Cornel Dinu a fost pe placul tuturor, atât Florin Prunea, cât și patronul Ionuț Negoiță fiind de acord că numirea lui Uhrin reprezintă cea mai bună soluție.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin are un salariu lunar de 10.000 de euro și i-a păstrat în staff pe foștii secunzi ai lui Eugen Neagoe: Sebastian Moga și Iulian Mihăescu. Obiectivul cehului este calificarea în play-off, deși în momentul în care a preluat Dinamo, echipa avea doar 3 puncte în campionat după 5 etape. Înaintea derby-ului, “câinii” au 13 puncte, fiind la doar 2 puncte de play-off.

Dusan Uhrin, propus la Dinamo de Cornel Dinu! Prunea și Dănciulescu aveau și alți antrenori pe listă. EXCLUSIV
Dusan Uhrin, propus la Dinamo de Cornel Dinu! Prunea și Dănciulescu aveau și alți antrenori pe listă. EXCLUSIV FOTO: Dusan Uhrin sustine o conferinta de presa la finalul meciul de fotbal dintre Uta Arad si Dinamo din saisprezecimile Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Motorul din Arad

Cehul este la a treia echipă pe care o antrenează în Casa Pariurilor Liga 1. În 2007, Uhrin a fost numit pe banca lui Poli Timișoara, iar în 2009 a condus CFR Cluj pentru câteva etape. A revenit 10 ani mai târziu în fotbalul românesc la Dinamo, formație pe care speră să o ducă în play-off.

ADVERTISEMENT