Fotbal intern

Dusan Uhrin, reacție dură după CFR Cluj – Sevilla 1-1: ”Un meci plictisitor, oribil”

21.02.2020 | 13:47
Dusan Uhrin reactie dura dupa CFR Cluj  Sevilla 11 Un meci plictisitor oribil
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Dusan Uhrin, a avut o reacție dură după meciul CFR Cluj – Sevilla 1-1, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Dusan Uhrin, reacție dură după CFR Cluj – Sevilla 1-1: ”Terenul nu a fost bun”

”Am văzut meciul. Credeam că CFR va câştiga cu 1-0, pentru că am văzut Sevilla cu Slavia Praga şi spaniolii nu au jucat bine. Şi acum a fost la fel. Nu a fost un super-meci, a fost plictisitor pentru cineva care nu avea interes să se uite”, a fost reacția lui Dusan Uhrin după CFR Cluj – Sevilla 1-1.

ADVERTISEMENT

”Un meci plictisitor, nu s-a întâmplat nimic. Nu ştiu de câte ori au şutat la poartă. A fost un meci oribil, dar credeam că o să câştige CFR, nu au făcut-o şi va fi dificil la Sevilla. Terenul nu a fost bun ieri. CFR este o echipă puternică, poate face surpriza”, a declarat cehul într-o conferință de presă.

”E bine că Ianis arată faptul că România are sportivi buni”

”Este foarte bine pentru România că Ianis joacă, el reprezintă bine România în Scoţia. Sunt fericit pentru asta, este foarte bine pentru toată lumea nu numai pentru ‘Hagi Team’, cum ar fi familia lui. E bine că arată faptul că România are sportivi buni”, a mai spus Uhrin.

ADVERTISEMENT

”Avem un meci mult mai dificil decât derbiul, pentru că jucăm în deplasare şi trebuie să arătăm aceeaşi atitudine. Pentru noi este un alt meci important pentru că vrem să rămânem cât mai sus în clasament”, a afirmat antrenorul ”câinilor”.

”Nu-mi pasă cine ajunge în play-off și cine în play-out”

”Toată lumea trebuie să se concentreze pe munca lui. Nu nu a fost o săptămână mai relaxată, nu mă relaxez niciodată, aici, la Dinamo, pentru că trebuie să avem rezultate mai bune. Este bine să câştigi împotriva FCSB pentru că e derbi şi Dinamo nu mai câştigase împotriva lor”, a comentat Uhrin.

ADVERTISEMENT

”Am fost fericiţi, eu am fost o zi, şi după aceea trebuie să începem să facem totul pentru a fi mai buni. Nu ştiu ce echipă să fie în play-out, credeţi-mă este prima dată când mă gândesc la asta, dar nu-mi pasă, e problema lor, trebuie să lupte toate cele trei echipe”, a mențional el.

”Perovic și Montini nu s-au antrenat la capacitate normală”

”Va fi interesant ce se întâmplă, cum se vor prezenta adversarele lor. Astra nu are o formă bună acum, dar toată lumea are aceeaşi şansă. Noi în play-out avem obiectivul de a câştiga fiecare meci, acesta este obiectivul meu şi bineînţeles cupa”, a precizat Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

”Play-out-ul este dificl, lupţi pentru puncte, toată lumea încearcă să evite retrogradarea. Perovic este bine acum, dar nu ştiu dacă poate juca. Vom vorbi mâine, până acum nu s-a antrenat la capacitate normală. Montini nu e ok, el se antrenează, dar nu la capacitate maximă”, a încheiat cehul.

CFR Cluj a remizat FC Sevilla, scor 1-1, în prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League, iar Ianis Hagi a marcat două goluri în partida Glasgow Rangers – Sporting Braga 3-2 și a fost nominalizat la jucătorul zilei în competiție.

ADVERTISEMENT