Fotbal intern

Dusan Uhrin, reacție fermă față de postul său la Dinamo: ”Nu vreau să am haos la echipă. Le-am spus jucătorilor că nu voi fi dat afară”

03.03.2020 | 22:39
Dusan Uhrin reactie ferma fata de postul sau la Dinamo Nu vreau sa am haos la echipa Leam spus jucatorilor ca nu voi fi dat afara
ADVERTISEMENT

Dinamo și-a luat revanșa față de Academica Clinceni în Cupa României. După eșecul din campionat, scor 0-1, ”câinii” s-au impus cu același scor, grație golului lui Deian Sorescu din minutul 84. Echipa lui Uhrin devine astfel prima semifinalistă a competiției în acest sezon.

Dusan Uhrin nu pleacă de la Dinamo: ”Le-am spus jucătorilor că nu voi fi dat afară”

După calificarea în semifinale, antrenorul ceh al lui Dinamo, Dusan Uhrin a declarat că victoria cu Clinceni este una extrem de importantă, venită într-o perioadă dificilă pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tehnicianul ”câinilor” a ținut să pună capăt speculațiilor privind o posibilă demitere a sa de la echipa din ”Ștefan cel Mare”.

”A fost foarte dificil în această seară. Am reușit să câștigăm, asta e bine. Au izbuti să aibă câteva ocazii, am fost putin nervoși pentru că am pierdut meciul precedent, dar le-am spus jucătorilor să fie calmi și important să fie concentrați.

ADVERTISEMENT

Nu a fost un meci diferit pentru că și meciul trecut am evoluat mai bine în prima repriză și în a doua mai slab. Fabbrini a jucat acum mult mai bine, a reușit două șuturi periculoase.

Am avut o discuție cu jucătorii înainte de meci pentru că nu vreau să am haos la echipă și le-am spus că nimic nu este adevărat despre faptul că aș putea fi dat afară.”, a spus Uhrin după meci.

ADVERTISEMENT

Uhrin: ”Pentru jucători e dificilă această perioadă”

Uhrin a avut din nou cuvinte mari pentru fanii lui Dinamo care și-au susținut echipa și în meciul de marți, iar despre jucătorii săi a spus că e foarte dificilă această perioadă.

”Sunt fericit pentru că avem astfel de fani care ne susțin. E dificil pentru noi pentru că nu suntem într-o poziție foarte bună, avem destul de multe probleme.

ADVERTISEMENT

Pentru jucători e foarte dificil. Pentru mine mai puțin pentru că toată viața am fost sub presiune.  E mai bine pentru jucători să se concentreze pe fotbal în aceste situații.”

ADVERTISEMENT
Tags: