Sport

Dusan Uhrin, resemnat după retrogradarea lui Dinamo: „A fost dificil! Contractul meu se termină acum. Am vrut să ajut!”

Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, a fost resemnat după ce Dinamo a retrogradat în urma barajului cu Universitatea Cluj, scor 1-3 la general.
29.05.2022 | 23:53
Dusan Uhrin resemnat dupa retrogradarea lui Dinamo A fost dificil Contractul meu se termina acum Am vrut sa ajut
Dusan Uhrin, resemnat după retrogradarea lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul ceh nu crede că va mai continua la Dinamo, recunoscând că oricum nimeni nu a vorbit cu el despre o posibilă prelungire a înțelegerii.

Dusan Uhrin, resemnat după retrogradarea lui Dinamo

Dusan Uhrin a fost resemnat după retrogradarea lui Dinamo, iar tehnicianul a explicat că el a revenit la club doar pentru a ajuta, ceea ce nu a reușit într-un final:

ADVERTISEMENT

„A fost dificil și pentru mine, am încercat să dau ce e mai bun, chiar îmi pare rău și îmi cer scuze în fața suporterilor.

Dacă aș vorbi doar despre aceste două meciuri… eu cred că am pierdut în prima repriză de la Cluj și după nu ne-am întors bine. Nu e de ajuns să marchezi un gol ca să speri”.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte supărat, nici nu știu ce aș putea să fac mai mult, din partea mea, cred că e prea târziu, poate aș putea schimba ceva, dar acum nu știu, nu mă gândesc la nimic.

Nu sunt mândru, asta e clar, decizia revenirii mele a fost să salvez Dinamo, am încercat să o ajut, dar nu am reușit să o ajut.

ADVERTISEMENT

Nu știu, nu vreau să vorbesc despre greșelile mele, am făcut și eu, dar nu mai contează acum”, a mai spus Dusan Uhrin la finalul meciului.

„Am vorbit cu ei în vestiar, dar e gata, e degeaba!”

„Am vorbit cu ei în vestiar, dar e gata, e degeaba. Sunt supărat și eu, cum am zis. Nu știu ce se va întâmpla cu clubul, nu sunt bune întrebările despre viitorul lui Dinamo pentru mine.

ADVERTISEMENT

Nu vorbesc despre interiorul clubului, dar antrenez de mulți ani și nu am văzut o situație atât de gravă, nu s-a mai întâmplat la o echipă de prima ligă”, a continuat Dusan Uhrin.

„Nu am vorbit cu nimeni dacă rămân sau nu, contractul meu se termină acum”, a mai spus antrenorul „câinilor”.

ADVERTISEMENT