Sport

Cum vrea Dusan Uhrin să salveze Dinamo de la retrogradare și ce legătură are Florin Tănase, căpitanul FCSB. Exclusiv

Preparatorul fizic de la Dinamo, Cristian Sandu, și-a reziliat contractul cu echipa. DDB vrea să îl aducă pe George Neagu, omul care l-a agresat pe Florin Tănase la finalul meciului Argeş - FCSB 2-3.
28.03.2022 | 12:28
Cum vrea Dusan Uhrin sa salveze Dinamo de la retrogradare si ce legatura are Florin Tanase capitanul FCSB Exclusiv
Dusan Uhrin şi Florin Tănase. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Continuă problemele la Dinamo! Preparatorul fizic Cristian Sandu și-a dat demisia de la echipă după două săptămâni de pregătire alături de noul staff al echipei, condus de Dusan Uhrin Jr.

Cristian Sandu a rămas în cadrul clubului deşi nu a fost dorit de Rednic şi Flavius Stoican!

Timp de 6 luni, de la demiterea lui Dario Bonetti (septembrie) până la venirea lui Dusan Uhrin (martie), Cristian Sandu a rămas în cadrul clubului chiar dacă nu a fost dorit de Mircea Rednic și Flavius Stoican, antrenori care s-au schimbat la Dinamo într-un ritm amețitor.

ADVERTISEMENT

Problemele tot mai multe și mai grave cu accidentările dinamoviștilor, nemulțumirile suporterilor înscriși în Programul DDB legate de acest subiect și o viziune diferită față de actualul staf în ceea ce privește pregătirea fizică l-au determinat pe Cristian Sandu să pună capăt contractului cu Dinamo.

Cristian Sandu şi-a dat demisia de la Dinamo. Sursa: Facebook Dinamo
Cristian Sandu şi-a dat demisia de la Dinamo. Sursa: Facebook Dinamo

Iuliu Mureşan a încercat să îl convingă să renunţe la decizia plecării!

Președintele Iuliu Mureșan a încercat să-l determine pe Cristian Sandu să revină asupra deciziei, însă nu a reușit, iar, din informațiile FANATIK, luni a semnat rezilierea.

ADVERTISEMENT

Mai mulți jucători de la Dinamo acuză probleme musculare, conducerea clubului fiind îngrijorată de lista lungă de indisponibilități apărută în ultimele săptămâni, mai ales că urmează meciuri cruciale pentru “câini”.

DDB încearcă să îl convingă pe George Neagu să revină! În urmă cu o săptămână, preparatorul fizic l-a agresat pe Florin Tănase

Din informațiile FANATIK, cei din DDB încearcă să îl convingă pe preparatorul fizic George Neagu să revină alături de Dusan Uhrin pentru a salva echipa. Neagu este nimeni altul decât omul care l-a luat la bătaie pe Florin Tănase la finalul meciului Argeș – FCSB, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

Actualmente preparator fizic la piteșteni, N eagu l-a luat la șuturi pe Tănase la finalul meciului, când căpitanul celor de la FCSB voia să iasă de pe tunelul de la vestiare pentru a-i saluta pe fanii roș-albaștrilor.

George Neagu, dorit înapoi la Dinamo. Sursa foto: Facebook Dinamo
George Neagu, dorit înapoi la Dinamo. Sursa foto: Facebook Dinamo

Dinamo s-a salvat de la retrogradare şi datorită lui George Neagu

Anul trecut, Dinamo a reușit salvarea directă de la retrogradare cu cinci victorii consecutive în play-out și datorită lui George Neagu. Atunci, preparatorul fizic s-a aflat în staff-ul lui Dusan Uhrin, iar acum este posibil ca acest parteneriat să se reia.

ADVERTISEMENT

Dinamo este într-o situație dificilă în Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” sunt pe locul 14, cu 10 puncte, la 9 puncte de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare. Sunt şanse mari ca Dinamo să ajungă la baraj.

  • 36 de ani are George Neagu
  • 5 este numărul de antrenori pe care i-a avut Dinamo în acest sezon (Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic, Flavius Stoican şi Dusan Uhrin)
ADVERTISEMENT