Sport

Dusan Uhrin şi-a dat demisia de la Dinamo! Şi-a luat la revedere de la jucători. Iuliu Mureşan: “Ştiu pe cine vreau să aduc!” Exclusiv

FANATIK aflat că Dusan Uhrin şi-a dat demisia de la Dinamo, iar "câinii" au rămas fără antrenor cu o săptămână înainte de startul campionatului.
10.07.2021 | 13:08
Dusan Uhrin sia dat demisia de la Dinamo Sia luat la revedere de la jucatori Iuliu Muresan Stiu pe cine vreau sa aduc Exclusiv
Dusan Uhrin şi-a dat demisia de la Dinamo! I-a anunţat pe jucători şi pe Iuliu Mureşan
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dusan Uhrin şi-a dat demisia de la Dinamo, decizie pe care a luat-o în timpul dimineţii de sâmbătă.

Din informaţiile FANATIK, Dusan Uhrin i-a anunţat pe jucători că pleacă de la Dinamo, la fel procedând şi cu Iuliu Mureşan.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin şi-a dat demisia de la Dinamo. “Câinii”, fără antrenor înainte de startul sezonului

Decizia vine cu mai puţin de o săptămână înainte de startul noului sezon din Liga 1. Dinamo va juca pe teren propriu, pe 19 iulie, cu FC Voluntari în prima etapă din campionat.

În locul lui Dusan Uhrin, Iuliu Mureşan a anunţat pentru FANATIK că îl va aduce pe Dario Bonetti.

ADVERTISEMENT

“E adevărat că Dusan şi-a luat la revedere de la jucători şi de la mine. Erau şanse mici să mai continue, aşa l-am simţit. Ştiu pe cine vreau să aduc. Este un antrenor care cunoaşte clubul Dinamo şi Liga 1. Este italian şi îl cheamă Bonetti”, a declarat Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

“Da, este adevărat. Am luat decizia de a pleca de la Dinamo”, a spus Dusan Uhrin pentru doardinamo.ro.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin se gândea de câteva zile la plecare

FANATIK a anunţat în exclusivitate, încă de pe 29 iunie, că Dusan Uhrin vrea să plece de la Dinamo, dezamăgit fiind de problemele financiare tot mai mari de la club. La începutul lunii, antrenorul s-a întors pentru câteva zile în Cehia.

La scurt timp după plecarea în Cehia, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Dusan Uhrin a părăsit-o temporar pe Dinamo fiind nemulţumit de faptul că noul său acord nu fusese încă înregistrat de oficialii clubului.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, două mandate la Dinamo. Ce trofee a câştigat

Dario Bonetti a antrenat-o pe Dinamo în 2009 şi 2012, iar în al doilea mandat a cucerit singurele trofee din cariera de antrenor. În sezonul 2011-2012, italianul a adus ultima Cupă a României din vitrina “câinilor”, după o victorie în faţa Rapidului.

Două luni mai târziu, în iulie 2012, Dario Bonetti a cucerit Supercupa României cu Dinamo, după o finală decisă la loviturile de departajare în faţa lui CFR Cluj.

Pe lângă Dinamo, italianul le-a mai antrenat pe Sestrese, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, Valle del Giovenco şi ASA Târgu Mureş. În perioada 2010-2011, Dario Bonetti a fost selecţionerul naţionalei Zambiei.

Ca jucător, Dario Bonetti a jucat la Brescia, AS Roma, Sampdoria, AC Milan, Verona, Juventus şi Spal. A bifat două selecţii pentru naţionala Italiei, ambele în 1986.

ADVERTISEMENT
Tags: