Sport

Dusan Uhrin, dezamăgit după Dinamo – FC U Craiova 1-2: „A fost un final trist pentru noi. Ar fi un miracol dacă ne-am salva direct!”

Dusan Uhrin este supărat după înfrângere lui Dinamo în duelul cu FC U Craiova, scor 1-2, fiind de părere că o remiză era mai corectă după desfășurarea evenimentelor din meci.
08.04.2022 | 23:22
Dusan Uhrin dezamagit dupa Dinamo  FC U Craiova 12 A fost un final trist pentru noi Ar fi un miracol daca neam salva direct
Dusan Uhrin, supărat după Dinamo - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” crede în șansele echipei sale să se salveze de la retrogradare, observând aspecte pozitive în evoluția jucătorilor săi, mai ales că Dinamo putea tranșa meciul, după câteva faze bune ratate de Irobiso.

Dusan Uhrin, supărat după Dinamo – FC U Craiova 1-2

Dusan Uhrin a recunoscut că este supărat după ce Dinamo a pierdutpe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-2, fiind de părere că o remiză ar fi reprezentat un deznodământ mai echitabil al meciului.

ADVERTISEMENT

„Dinamo a început foarte bine, cred că a fost un meci foarte bun pentru noi, pentru ambele echipe, dar a fost un final trist pentru noi. Nu am jucat rău. Am făcut mai multe greșeli în seara asta decât adversarii noștri.

Au fost unele mici greșeli care au făcut diferența, Trebuie să luptăm pentru noi și să ajungem la baraj”, a spus Dusan Uhrin la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT

„Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi!”

Dusan Uhrin a subliniat că micile greșeli au făcut diferența și le-a amintit jucătorilor ce le-a transmis înaintea meciului, și anume să nu-l lase liber pe Andrea Compagno, autorul golului decisiv.

Era destul de greu să câștigăm cinci meciuri la rând. Vom încerca să dăm ce e mai bun din noi. Ar fi un miracol dacă ne-am salva direct. Ar fi trebuit să fim mai concentrați, cred că putem mai mult”, a continuat antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători care nu au mai evoluat de mult, unii nu ar trebui să facă astfel de greșeli, pe mingea lungă știam ce calități are Compagno, nu trebuia să-l lăsăm atât de liber. Sper că totul va fi bine într-un final.

Cred că băiteții vor fi pregățiti pentru meicul cu Mioveni, nu-mi place să ne plângem, au vrut, au dat maximum, dar nu e bine să faci greșeli.”, a mai spus Dusan Uhrin Jr.

ADVERTISEMENT

Dinamo a deschis scorul în primul minut al confruntării prin Irobiso, iar FC U Craiova a egalat în minutul 50 prin belgianul Huyghebaert, iar Compagno a stabilit scorul final în minutul 90+1.

ADVERTISEMENT