Sport

Dusan Uhrin, temător înainte de Dinamo – FCU Craiova 1948, crucial pentru salvarea de la retrogradare: “E o echipă bună. Au un jucător foarte periculos”. Video

Antrenorul lui Dinamo își avertizează jucătorii să nu comită erori în defensivă la meciul cu FC U Craiova 1948, mai ales că echipa lui Nicolo Napoli are jucători buni de la mijloc în sus, în frunte cu atacantul Compagno.
07.04.2022 | 11:44
Dusan Uhrin temator inainte de Dinamo  FCU Craiova 1948 crucial pentru salvarea de la retrogradare E o echipa buna Au un jucator foarte periculos Video
Dinamo s-a apropiat la șase puncte de salvarea de la baraj înainte de meciul cu FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT

Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu își amenință rivalii înainte de meciul din Ștefan cel Mare, unde vor veni în număr foarte mare, iar PCH le-a răspuns cu aceeași monedă.

Dusan Uhrin anunță revenirile lui Matei și Torje pentru meciul cu FC U Craiova: „Voi decide după acest antrenament”

Dusan Uhrin l-a lăudat pe antrenorul oltenilor, italianul Nicolo Napoli și a recunoscut că acest meci este capital pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

„E un joc important pentru noi și Nicolo Napoli e un antrenor bun care e de foarte mult timp acolo, cunoaște foarte bine echipa și știe cum să joace. Va fi dificil pentru noi, Craiova are o echipă bună”.

Antrenorul ceh nu aruncă pisica moartă în curtea celorlați antrenori din acest sezon la Dinamo și consideră că jucătorii nu au probleme din punct de vedere fizic: „Sper să nu fie ultima noastră șansă să evităm barajul. Nu vreau să vorbesc dacă sunt pregătiți fizic. Nu cred că a fost o greșeală a antrenorilor. Problema au fost accidentările”.

ADVERTISEMENT

Dinamo și-a recuperat în mare parte jucătorii după accidentările suferite, iar Cosmin Matei și Gabi Torje vor putea reveni pe teren la meciul cu FC U Craiova 1948: „Matei e OK, Torje s-a antrenat doar trei zile și voi decide după acest antrenament. Fiecare meci e important pentru noi, dar mai ales acesta. Nu e de ajuns o singură victorie ca să evităm barajul”.

Dusan Uhrin, impresionat de un jucător al echipei lui Mititelu: “Compagno e un atacant foarte periculos”

Antrenorul lui Dinamo consideră că în absența lui Bauza, italianul Compagno, golgheterul oltenilor, va fi cu siguranță cel mai bun jucător.

ADVERTISEMENT

„Au un jucător foarte periculos, Compagno și trebuie să avem grijă în zona de penalty. A înscris multe goluri și au jucători buni și la mijloc. Noi trebuie să avem grijă la jocul nostru și să ne concentrăm doar la asta”.

Dusan Uhrin face apel la suporteri să fie prezenți în număr cât mai mare în „Groapă” și se roagă ca jucătorii săi să nu comită erori grave, mai ales în defensivă: „Sper să nu facem greșeli mari. Sper să fie multă lume pe stadion și atmosfera va fi una frumoasă. Suporterii sunt foarte importanți pentru noi.

ADVERTISEMENT

E doar un pas mic și am nevoie de mulți alții. Sper să nu fac nicio greșeală în primul unsprezece. Antrenamentele sunt în regulă și nu pot să zic nimic legat de atitudinea jucătorilor”.

ADVERTISEMENT