Sport

Dusan Uhrin trage concluziile după FC Botoșani – Dinamo 2-3: „Sunt bucuros pentru jucători. Aștept să văd deciziile cartonașelor roșii”

Dusan Uhrin Jr. a tras concluziile după victoria în 10 oameni a lui Dinamo chiar pe terenul lui FC Botoșani, scor 3-2, fiind bucuros pentru evoluția elevilor săi, dar nervos din cauza arbitrajului.
06.05.2022 | 22:50
Dusan Uhrin trage concluziile dupa FC Botosani  Dinamo 23 Sunt bucuros pentru jucatori Astept sa vad deciziile cartonaselor rosii
Dusan Uhrin trage concluziile după FC Botoșani - Dinamo 2-3. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul ceh își laudă jucătorii pentru că au reușit să câștige și să marcheze cu un om în minus, după ce Balthazar Pierret fusese eliminat în finalul primei reprize.

Dusan Uhrin trage concluziile după FC Botoșani – Dinamo 2-3

Dusan Uhrin a tras concluziile după victoria lui Dinamo pe terenul lui FC Botoșani, reușită după ce „câinii” au jucat în a doua repriză cu un om în minus, după eliminarea lui Balthazar Pierret.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros pentru jucători, am avut mai multe ocazii decât Botoșani. Aștept să văd deciziile privind cartonașele roșii. Ultimul cartonaș roșu… nu e normal ca portarul lor să nu primească nimic, el a venit la jucătorul nostru.

Avem câteva accidentări, vom rota echipa pentru meciul următor. Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj.

ADVERTISEMENT

Va fi o luptă grea, nu știu dacă va fi mai dificil meciul cu UTA, trebuie să schimbăm puțin primul 11”, a spus Dusan Uhrin.

Dusan Uhrin, indignat pentru cartonașele roșii primite de jucătorii săi

Dusan Uhrin a continuat și a avut o remarcă ironică la adresa arbitrajului, privind cartonașele roșii primite de către fotbaliștii săi împotriva moldovenilor, gândindu-se cum ar arăta echipa pentru baraj dacă vor mai fi eliminați fotbaliștii săi și în ultima etapă a play-out-ului:

ADVERTISEMENT

„Am contract cu Dinamo dacă ne vom salva. Dacă mai primim cartonașe roșii și în următorul meci, nu știu ce vom face”.

„Ai câștigat, ce cauți tu acolo să îl provoci pe portar? Stă trei etape clar, dacă se respectă regulamentul”, a fost reacția lui MM Stoica, managerul general al FCSB-ului comentând scenele de la finalul meciului, în care Răzvan Grădinaru a văzut cartonașul roșu după ce l-a înjurat pe Eduard Pap, portarul lui FC Botoșani, care venise la centrul terenului pentru a-i reproșa ceva.

ADVERTISEMENT

În urma partidei cu Botoșani, Dusan Uhrin a reușit să obțină a treia victorie consecutivă cu Dinamo, după meciurile cu Gaz Metan Mediaș și cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT