Sport

Înlocuitorul lui Aubameyang, tot mai aproape de Arsenal! Fotbalistul a refuzat cea mai mare ofertă din istoria clubului său

Pierre-Emerick Aubameyang e pe făraș la Arsenal. Gabonezul a fost scos din lot și i s-a luat banderola din motive de indisciplină, dar „tunarii” au găsit deja înlocuitorul perfect: Dusan Vlahovic, de la Fiorentina.
15.12.2021 | 13:26
Inlocuitorul lui Aubameyang tot mai aproape de Arsenal Fotbalistul a refuzat cea mai mare oferta din istoria clubului sau
Înlocuitorul lui Aubameyang, tot mai aproape de Arsenal! Fotbalistul a refuzat cea mai mare ofertă din istoria clubului său. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dusan Vlahovic (21 de ani) este ținta principală a lui Arsenal. Fotbalistul Fiorentinei, care face senzație în Serie A, va intra vara viitoare în ultimul an de contract cu gruparea de pe Artemio Franchi, dar ar putea ajunge mai deveme pe Emirates.

Sârbul este văzut de conducerea „tunarilor” drept înlocuitorul perfect pentru Perre-Emerick Aubameyang, care are zilele numărate la Arsenal din cauza motivelor de indisciplină. A fost scos din lot și i s-a luat banderola de căpitan după ce s-a prezentat târziu la echipă.

ADVERTISEMENT

Manchester United, Juventus și Tottenham sunt alte trei cluburi mari care se interesează de serviciile lui Vlahovic, iar sârbul nici nu are de gând să mai rămână la Firenze.

Dusan Vlahovic nu vrea să mai rămână la Fiorentina. Arsenal îl vrea în locul lui Aubameyang

Conducătorii grupării viola au dezvăluit că fotbalistului născut la Belgrad i s-a propus prelungirea contractului, cea mai mai mare ofertă din istoria clubului, dar acesta a refuzat-o.

ADVERTISEMENT

„I-am oferit lui Vlahovic cel mai mare contract din istoria Fiorentinei, de mai multe ori.

Atât Dusan, cât și agentul său ne-au dat de înțeles că nu vor să o accepte. Cu toate acestea, oferta noastră rămâne deschisă”, a declarat Joe Barone, președintele Fiorentinei.

Cotat de transfermarkt.com la suma de 50 de milioane de euro, Dusan Vlahovic este o mașinărie de înscris goluri. Vârful care măsoară 190cm a marcat deja 15 goluri în 17 meciuri de Serie A.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor de la Sport Mediaset, Arsenal ar fi dispusă să plătească 80 de milioane de euro pentru a își asigura serviciile lui Vlahovic.

Aubameyang ar putea ajunge la Barcelona

Indiferent dacă Dusan Vlahovic ajunge sau nu la Arenal, Aubameyang cu siguranță nu mai are mult de stat pe Emirates. În conflict cu Arteta, gabonezul mai are contract până în vara lui 2023, dar mai mult ca sigur nu își va termina contractul.

ADVERTISEMENT

The Mirror anunță că atacantul este interesat să se alăture proiectului lui Xavi de la Barcelona. Recent, antrenorul catalanilor a anunțat că are nevoie de transferuri. Deși Haaland e ținta principală, „Auba” este una mult mai realistp.

Aubameyang e cotat de transfermarkt.com la 25 de milioane de euro și joacă din 2018 pe Emirates, acolo unde, în 163 de apariții pentru Arsenal a marcat 92 de goluri.

ADVERTISEMENT